Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123 malizna

długie włosy u małych chłopców

Polecane posty

Chcialam sie zapytac co myslicie z zapuszczaniu włosków mały chłopcom, bo przyznam sie , ze nie moge patrzec na te łyse pały 2, 3 ,4 latków. Dlaczego w Polsce jest taka moda golenia małych dzieci maszynką ? z oszczedności?

Gość erttt ett ertt
prostactwo... zagranica zarówno chłopcy jak nastolatki idorosli czesto mają półdługie l długie lub dłuzsze włosy. tylko w polsce zgolone łby na zero jakby wszawica panowała. żal.

Nie, z wygody.Dzieciaki biegają,dokazują, aco za tym idzie pocą się - krótkie włosy są łatwiejsze w pielęgnacji.

Choć przyznam,że nie zauważyłam "wygolonych" chłopców.Może w mojej okolicy nie ma tej mody? WIęszość ma kilkucentymetrowe włosy (jakieś 2-3cm)

no tak jak maja 2 centymetrowe włosy to i tak wczesniej maszynka golone, chodzi mi o to ,ze nawet jak sie wyjezdza za granice to polskie i ruskie dzieci z daleka mozna poznac. !

podoba mi sie tekst z wszawicą:) dobre. chodzi o to ze te dzieci takie bezosobowe, strzyze sie równo jak owce na pastwisku.

Gość vbvcbc
123 malizna Chcialam sie zapytac co myslicie z zapuszczaniu włosków mały chłopcom, bo przyznam sie , ze nie moge patrzec na te łyse pały 2, 3 ,4 latków. Dlaczego w Polsce jest taka moda golenia małych dzieci maszynką ? z oszczedności? Po to, żeby chłopcy wyglądali jak chłopcy, a nie jak dziewczynki. Dzięki temu potem nie mają problemu z określeniem swojej płci.

mam malego syna i ma piekne loczki i trzesie mnie jak wscipskie stare ciotki wpierniczja sie do fryzury mojego dziecka! Bo chopak ma być krótko ostrzyzony a nie jak dziewczyna wygladac! chyba przypominaja im sie czasy własnych "trwałych ondulacji " :)

moje dziecko nie nosi kucyka, kolorowych spinek , ma taka sama fryzure jak jego ojciec i zapewniem tatus nie ma problemu z określeniem własnej płci:) co to za brednie . Sympatyczny baranek na głowie chłopca spowoduje ,ze zacznie bawic sie lalkami?