Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwiąca

Spóźniająca się miesiączka - powód do obaw ?

Polecane posty

Gość Martwiąca

Witam. Mam problem którym jest spóźniająca miesiączka. Ostatni regularny cykl miałam do marca. W kwietniu miesiączka opóźniła mi się o 7 dni. Następnie w maju wystąpiła normalnie ( regularnie do tej czerwcowej). Teraz jest już 37 dzień cyklu i jeszcze nie dostałam. Bardzo się martwię. Dodam że nie uprawiam seksu ale często uprawiam z chłopakiem petting. Między nami maksymalne zbliżenie jest przez bieliznę. Czy mogło jakoś dojść do zapłodnienia ? Proszę o odpowiedzi. Umieram ze strachu. Jeśli trzeba , pytajcie , odpowiem na wszystko. Bartoli10 jest offline

Gość ASDFG
Jak jesteś jeszcze młodziutka to tak może być

Gość Martwiąca
boję się że jakimś cudem plemniki mogły się dostać :(

Gość Martwiąca
troche mało ;) ale bywają i takie rzeczy. Po prostu nie umiem racjonalnie teraz myśleć.

Gość Martwiąca
wiem ze takie wiadomości głupio wyglądają. jak sie nie martwiłam i czytałam takie coś to tez sie smialam. a teraz :( . Naprawdę przejmuje się bardzo bo boje się że mogło do czegość dojść bo ta miesiączka:(

Gość Martwiąca
czyli opóźniona miesiączka nie powinna mnie martwić ?

Nie panikuj, dziewczyno! Miesiączka jeżeli nie jest regulowana przez tabletki nigdy nie jest regularna w 100 %. Zawsze są jakieś wahania i przesunięcia. Niektórym wystarczy katar, albo jakaś drobna infekcja i miesiączka już się przesuwa. A fakt, że teraz o tym myślisz nałogowo i jesteś w stresie to tym bardziej jej nie dostaniesz, bo ze stresu też można nie mieć. Najlepiej będzie jak się uspokoisz. Dla komfortu psychicznego kup sobie test ciążowy i go zrób. na 99 % jestem pewna, że wyjdzie negatywny, a jak zobaczysz to na własne oczy to się uspokoisz i dostaniesz okresu. Jeśli nie to idź wtedy do lekarza.

Gość Martwiąca
no tak ale jak tego nie robiliśmy to miałam regularne cykle :( Czasami się spóźniło dzień , dwa. a teraz już tyle.