Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymuje już

Co zrobić, żeby to pokonać??

Polecane posty

Gość nie wytrzymuje już

Jestem w trakcie sesji, za mną już 4 egzaminy i 6 zaliczeń, zostały mi tylko 3 egzaminy, ale ja już nie mam siły się uczyć, po prostu nie daje rady, nic mi nie wchodzi do głowy :( Jestem już tak strasznie zmęczona, że nic mi się nie chce, ciągle piję kawe i red bulle, ale już mi nie pomagają, tzn nie śpie, ale koncentracje i tak mam zerowa :( Co zrobić, żeby się jakoś zmusić do nauki? Studiuje dziennie, ale dwa egzaminy mam w ten weekend, jutro i w niedziele, dlatego nie ma mowy o odpoczynku, nie mam na to czasu :O

Gość nie wytrzymuje już
up up

Gość dsvsdvsd
wyspij sie porzadnie! sa tez takie tabletki MB Active, moze tego sprobuj?

Gość dsvsdvsd
mb active ma: tauryne, kofeine, glukoze, olejek z ziaren konopii, l-tyrozyne, olejek mietowy, ekstrakt z ginko biloba, olejek z szalwi i tokoferol - wit e.

Gość nie wytrzymuje już
Ja bym bardzo chciala się porządnie wyspać, ale nie mam kiedy :O najwcześniej będę mogła to zrobić z niedzieli na poniedziałek :( tylko jak przetrwać ten weekend, nauczyć się na egzaminy i nie zawalić ich, kiedy ja nie mam sił na nic? :(

Gość dsvsdvsd
a co teraz robisz? o ktorej masz egzaminy?

Gość nie wytrzymuje już
Teraz próbuje się właśnie uczyć :( a egzamin mam jutro o 15 :O nawet się jeszcze nie zaczełam uczyć bo nie miałam wcześniej kiedy, dzisiaj rano miałam egzamin, wczoraj też, przedwczoraj zaliczenie :O a teraz mam do ogarnięcia 30 h wykładów, a ja nie moge nawet się zmusić do czytania notatek. To jakiś koszmar jest :O

heh, ja osobiście uczyłem się cały semestr, a przed egzaminami krótka powtórka, a mam wrażenie że ty się obijałaś i teraz próbujesz wszystko nadrobić. Jak można się porządnie nauczyć jak tak wciskasz tą wiedzę na siłę? Wyśpij się porządnie, bo jak jesteś zmęczona to nic Ci do głowy nie wejdzie, powodzenia na egzaminach życzę

trzeba się było uczyć systematycznie ty leniu śmierdzący,a nie teraz nie spac, rujnowac sobie zdrowie i zawracać nam głowe swoimi egzaminami.

Gość nie wytrzymuje już
No oczywiście tak łatwo oceniac ludzi kiedy się ich nie zna :O Jak chcecie wiedzieć, to nie uczylam sie w semestrze bo nie mogłam, ja w przeciwienstwie do niekotrych nie obijam sie cale studia i nie zeruje na rodzicach, tylko pracuje i zarabiam na własne utrzymanie :O

Gość dsvsdvsd
zrelaksuj sie chwile teraz. pozniej na spokojnie usiadz do materialu. tak na sile i do zmeczonej glowy nic nie wejdzie