Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Czemu baby są tak podłe? Chciałam się wyżalić, a spotkały mnie same wyzwiska!

Polecane posty

Jak ktoś ma problem, to tylko jescze bardziej taką osobę dołujecie i cieszycie się, że "macie lepiej". Jesteście podłe!!!!!!!!! :(

Gość zgadza się niestety
a ja tez baba

Gość dsvsdvsd
spierdalaj :classic_cool:

witamy w Polsce...narzekamy na wszystko, cieszy my sie tylko jak innty ma gorzej, a w necie wyładowyjemy frustracje...tak ogólnie jako naród, a kobiety sa najgorsze w tych sprawach..wspólczuje wam, ale jak sie komus nudzi i jest niespeólniony, to woli choc wirtulanie sie wyzyc a realnie poczuc lepiej...Moze ja Ci jakos pomoge? we mnie estrogeny nie rzuciły sie na móżg ;)

Wprawdzie nie wiem o co chodzi, ale masz rację kobiety na forach kafeterii są milion razy gorsze od facetów. Zagryzą, oplują, zniszczą. To przykre :-(

Gość He hej
Witaj. Ja wiem o co chodzi. Po prostu przekreślił cię ten tekst że 26 lat to już jest laska przeterminowana a tu przecież w większości same staraczki siedzą. Ja rozumie że masz dość bo z opisu ta panna wygląda na pusta lale choć inteligentna, ale pociesze cię że przynajmniej nie próbuje wam związku rozwalic tak jak moja ech... Jak chcesz to możemy popisać na ten temat tutaj a tam to się nawet w dyskusję nie wdawaj bo nie warto

Gość lubie kafeterie 1234567897658
Mała calineczka- ja tez nie moge poznac tu osoby z ktora da sie normalnie popisac o wszystkim i ze zrozumieniem bez glupich podtekstow:(

Gość .nauczycielka
no to zmieńcie forum. jest tyle poważnych for.:D

He hej No włąśnie,uczepiły się wszystkie tego wieku, tu żeby coś napisać, co trzeba patrzeć na każde słowo, żeby cię nie zjedli!!!!11

Nie martw się Calineczka 🌼 Ja wczoraj założyłam topik o swojej bratowej, to mnie zyechały z góry na dół :classic_cool: olej te krowy co Ci jadą, bo to frustratki, z zaniżonym poczuciem wartości :o

przeczytałam Twój topic, ale nie umiem doradzic. Ja sama przez męża mojej siostry nie mam z nią kontaktu od 2 lat.

Gość He hej
Dokładnie. Ale i tak nie wiadomo czy czegoś nie znajdą. Najlepiej to pisać ogólnikami a to i tak nie wiadomo czy czegoś nie wychacza. Kiedyś był tu temat że mama pisała w złości bardzo ostro (bo na dziecko się zdenerwowała) i po prostu chciała się wyladowac to niektóre ja policja straszyły i tak dalej. A najgorzej jak się dasz wciągnąć