Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maz-Kochanel

Jak przekonac.....

Polecane posty

Gość Maz-Kochanel

Witam Jestem zonaty ale spotykam sie z ..mezatka.Ona nie wspolzyje ze swoim mezem od wielu lat(teraz jest na dodatek powaznie chory) i szuka faceta do ..romansu.Poznalem ja na necie i ..podoba mi sie bardzo ale ja niestety sie jej nie podobam.Spotykamy sie od miesiaca(2 razy zaprosilem ja na obiad) i ...pocalunek namietny na pozegnanie ..i nic wiecej sie nie dzieje.Wysylamy sobie SMS ,ona docenia moja troske, elegancje itd ale...to wszystko.Czy przerwac ta znajomosc czy czekac?

Gość tak_nieona
czyli jadzda na dwa fronty Ci odpowiada? bardziej Ci zalezy na znalezieniu kochanki niz na tej z która jestes?

Gość Maz-Kochanel
w skrocie powiem ..tak.

Hmmmm... Bez sensu... Ona szuka kochanka, ale Ty jej sie nie podobasz, ale mimo wszystko utrzymuje z Tobą kontakt ? PO CO w takim razie ? Ps. Te pierdoły o niesypianiu z własnym mężem wsadz miedzy bajki :O

Gość ukąsana przez niego
wygląda jakby chciała ciebie w roli kolegi do stawiania obiadków i rozmów ,taki "przyjaciel rodziny" dla zbicia nudy współczuję żonie ,kawał chuja z ciebie ,wiesz :)

Gość taka_nieona
to poszukaj takiej ktorej bedziesz sie podobał i skorzysta w pełni z Ciebie dla Twojego zadowolenia

Gość Maz-Kochanel
moze sprostuje moja odpowiedz: na zonie mi zalezy i ..ja kocham. W malzenstwie, seks po paru latach jest jak...kaziorodztwo, tzn prawie jak z siostra.Wiem ze wiele(wielu) skrytykuje mnie za to ale ..mowie co czuje. Szukam kochanki , z ktora bym mogl poszalec w lozku, tzn takiej wyglodnialej, zadnej dobrego seksu a nie zmiany stanu obecnego(tzn rozwodu, itd).Mam wysokie libido i to wszystko. A to ja jej proponuje spotkania a nie ona mnie. A na koniec lekkie sprostowanie: nie jestem chujem

Gość .nauczycielka
zapytaj o to małżonki.;)

Gość Maz-Kochanel
pytam malzonki

Gość .nauczycielka
:D

Gość taka_nieona
kazirodztwo :o chłopie to po co Ty zes sie hajtał??

Gość Maz-Kochanel
wIDZE ZE NIEKTORZY JESZCZE NIE DOROSLI O TEGO FORUM.Proponuje in powrot do telewizora i ogladanie Misa Yogi.

Gość Maz-Kochanel
hajtnalem sie zeby miec rodzine, dzieci,itd.A teraz mam ochote na troche ..szalenstwa, cos dla mnie,

Gość jakas taka w ogole nie
Maz-Kochanel widze ze niektorzy mali chlopcy nie dojrzeli do malzenstwa i bycia mezami tfu tlyko na spluniecie w twarz zaslugujesz idz stad chuju

jakas taka w ogole nie zdrowo jestes popierdolony jak ktos chce szalenstwa to nie zaklada rodizny albo zaklada ja z szalona kobieta a teraz jak gowniarz szukasz kochanki wybrales przysiegales to klapnij na dubie i waruj przy zonie a jak sie nie podoba to spierdalaj i daj zonie wolnosc od tekiego chuja

Gość ukąsana przez niego
kazirodztwo ?-albo twoja żona jest nudna w łóżku albo ty jesteś marnym kochankiem za to z wysokim libido nie popieram zdrad ,ale ci odpisze jakby miało coś być to by było już dawno ,sam musisz zabiegać o tą drugą babkę ,ona tylko zgadza się na spotkania jak ma ochotę gdyby czuła choć odrobinę pożądania co do twojej osoby to sama by zaproponowała niejedno spotkanie dążąc do zbliżenia chyba logiczne ,prawda ? no chyba ,że to taka babeczka/księżniczka ,którą trzeba zdobywać, zdobywać i nadskakiwać aż w końcu kiedyś tam dostaniesz swoją "nagrodę "

Gość Maz-Kochanel
"jakas taka w ogole nie " TEZ DO MISIA YOGI Widac jestes szczeniak, nie ublizajac zwierzetom

skoro szukasz w lozku nowych doznan zaproponuj cos zonie. wspolne zakupy sex shopie itd. to chyba lepsze niz leciec na 2 dziury !!!!!!!!! i zdadzac zone

Maz-Kochanel dziekuje jak na 35 lat faktycznie czuje sie bardzo szczeniacko bo kocham meza jestem mu wierna wiedzialam co bralam chcialam i meza i ojca dzieci przyjaciela oraz kochanka i to znalazlam ale widac to ty masz problem z dojrzaloscia ze tez takie jelopy sie rodza SZOK pozatym na szczescie w mwlzenstwie trzeba pracowac a nie szukac kochanki nie chce mi sie juz gadac z taka tepota jak ty tchurz zdrajca klamca hipokryta i nieodpowiedzialny gowniarz

Gość Maz-Kochanel
dosc rozsadne ..dlaczego nie. Ale juz czasami tak jest ze trzeba sie oparzyc aby byc na przyszlosc ostroznym i rozsadnym.W obecnym siecie ,pelnym stresow i pospiechu..Naprawde mam ochote to..zrobic

Gość taaakkkk
z jakiej okolicy jesteś?

tchorz *

Gość Maz-Kochanel
tchorz sie pisze przez 'o'. Szczesliwa jestes moja droga, ale ile jest takich mniej szczesliwych ja ja? A po drugie , czy ja ci kaze czytac "jalopie" moje posty?

Maz-Kochanel

Gość .nauczycielka
uważaj, poparzenia czasami się trudno leczy.;)

Gość Maz-Kochanel
wydaemi sie ze ..okolica nie ma nic do rzeczy.Jestem normalnym facetem , nie chodze do agencji, uprawiam sporty, lubie zwierzeta domowe(mam w domu)

Maz-Kochanel poprawilam ale jak ktos nie ma nic do powiedzenia to czepia sie ortografii mialam szczescie bo znaim wzielam slub to wiedzialam z kim i nie szlam do swiatla jak cma no ale jak ktos jest tak tepy zeby brac sobie na zone osobe ktora do nas nie pasuje a potem szuka kochanki i nie potrafi wywiazac sie z decyzji i przysiegi to potem zaklada durne posty jak ci nie pasuje to uczciwie daj zonie spokoj ale nie i zona rodizna i kochanka powinny wrocic czasy kiedy to zdrajcow na stosie palono

Gość taaakkkk
chodziło mi o miasto z którego pochodzisz?

Gość Maz-Kochanel
wiem, czasami rana moze byc .."smiertelna".Jestem w pelni swiadom ..tego niebezpieczenstwa i to jeszcze bardziej mnie popycha do czynu. Faktycznie, czas nic nie zmieni w mojej relacvji z nowo poznana.Chyba tutaj masz racje.

Gość Maz-Kochanel
miasto Warszawa