Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maz-Kochanel

Jak przekonac.....

Polecane posty

Gość Maz-Kochanel
"jakas taka w ogole nie " mam cos dla Ciebie. Nie jestes moherowym beretem ale mam wrazenie ze ktos ci dal radio i czesto go sluchasz.Zapomnij na chwile o przysiedze, rodzinie, mezu o calym tym popieprzonym swiecie.Pomysl o czym marzysz, jakie masz fantazmy, co chcialabys w zyciu sprobowac bez ..zadnych nastepstw? Pomysl

Gość jakas taka w ogole nie
jak chce czegos sprobowac to robie to z mezem i wbacz okresloneog radia nie slucham bo nie jestem wierzaca takze blad w ocenie mojej osoby a sex mamy codziennie oboje sie o to staramy i na bierzaco rozmaiwamy o fantazjach i je realizujemy

Gość .nauczycielka
a gotów jesteś na smierć? skąd u ciebie takie autodestrukcyjne zapędy? ;)

Gość jakas taka w ogole nie
i nie zamierzam zapominac o rodzicnie mezu dzieicah i pieprzonym swiecie bo jestem w tym swiecie szczelsiwa mam to o czym marzylam a ty chlopie zrob cos ze soba zastanow sie powaznie nad soba

Gość Maz-Kochanel
"autodestrukcyjne zapędy"???? mialem na mysli niebezpieczenstwo dla mojego oficialnego zwiazku malzenskiego.

W moim odczuciu tu nie problem w tym, że bardzo Ci zależy na tej drugiej kobiecie, ale w tym ,że czujesz się niedoceniany. W związku powiało nudą, a Ty zamiast poszukać kontaktu z żoną poszukałeś kontaktu z inną kobietą. Tak chyba prościej, jednak nie odbieraj mych słów jako krytyki, gdyż naturalnym jest, że każdy z nas szuka najprostszych dróg. Nie zwracasz się ku „sądowi ostatecznemu czyli rozwodowi i szukasz porady u innych, to według mnie świadczy , że tak naprawdę nie chcesz tego romansu. Po prostu nie wiesz jak poprawić sytuację w domu. Próbuj , każdy pomysł jest dobry. Ja ze swej strony będę trzymała za Ciebie kciuki. http://poznajdate.com/kopary.html

Gość .nauczycielka
a to nie niszczy człowieka? rozwód jest poważną porażką życiową.

Gość Maz-Kochanel
dzieki za rady. Postanowilem rozegrac ta partie inaczej.Tym razem nie odezwe sie do niej pierwszy, poczekam na inicjatywe z jej strony. Jezeli ONA wykazejakies zainteresowanie moja osoba.. powinna sie odezwac. Szczesliwym zycze kontynuacji szczescia, nieszczeliwym ..szczescia a pozostalym dzieki za wypowiedzi

Gość Maz-Kochanel
ma.lu masz duzo racji w sojej wypowiedzi.Serdeczne dzieki za...Twoja ocene.Bardzo konkretna i nie odbieram jej jako krytyki.Wprost przeciwnie.Przyjalem ja do serca i.. zobaczymy co bedzie z ta moja rozterka

Maz-Kochanel Jakie masz hobby? Jak spędzasz czas wolny, weekendy, wieczory?...

Gość Maz-Kochanel
windserfing, gram w tenisa, narty, jezdze duzo na rowerze wieczorami ..roznie kino, telewizja,czytam ,komp

A co do tematu wątku... skoro jej nie pociągasz fizycznie, to chyba nie ma sposobu, zebyś ją namówił? W jaki sposób mogłaby namowić do seksu starsza, nieatrakcyjna dla Ciebie kobieta? A moze wyczuwa "szóstym zmysłem" ze traktujesz kobiety trochę przedmiotowo i się obawia, że nią też szybko się znudzisz i pojdzie w odstawkę? Choć wersja, ze traktuje Cię "bo póki co nie trafił się nikt bardziej warty uwagi" też jest bardzo prawdopodobna...

mysle,ze najlepiej by bylo jakbys zakonczyl to ale JAK KONIECZNIE CHCESZ KOCHANKI to znajdz sobie jakas inna... tego kwiatu to pol swiatu ;)

Gość Maz-Kochanel
problem w tym ze..ona mnie strasznie kreci

Gość Maz-Kochanel
a nawiasem mowiac ,co maja sporty do ..kochanki.Sa to moje zajecia ulubione ,ktore w miare wolnego czasu uprawiam, tylko dla mnie

Bo, po pierwsze, mężczyźni, którzy nie mają żadnych zainteresowań zwykle są nudni - więc raczej trudno oczekiwać, że kobiety się będą za nimi uganiać. Po wtóre czym ma się więcej zainteresowań, tym częściej przebywa się poza domem, a tym samym łatwiej o "okazję". A po trzecie ludzie nie posiadający zainteresowań często narzekają na partnerów, bo się nudzą sami ze sobą i od partnera oczekują, że za nich wypełni czas wolny atrakcjami. Ale jak rozumiem, kobietka po prostu "zalazła Ci za skórę" aaaa to już inna para kaloszy :D

Gość Maz-Kochanel
mze nie tyle za skore co...daruje sobie powiedziec gdzie.A poza tym ..nie jest badzo, bardzo atrakcyjna.Po prostu taka srednia.

Gość Maz-Kochanel
moge smialo powiedziec ze..moja zona jest duzo ladniejsza od niej.