Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegazowana ONA 23

Faceci, tak szczerze rozmiar piersi ma dla Was znaczenie?

Polecane posty

Gość niegazowana ONA 23

jesli tak to jaki, a moze nie rozmiar ma znaczenie ale wyglad, ksztalt? bardzo prosze o odpowiedzi, sama posiadam male, nawet bardzo jak na 23 lata wygladam bardzo dziewczeco, rozmiar A, nie przylegaja do siebie, brodawki sterczace....

Gość ja mam niestety
cycki F i widze,ze to odstrasza facetow

Gość tak samo jak dla was rozmiar
Kacperka :classic_cool:

Gość Jarek13332
w pewnym stopniu mają Otoz wazne zeby to był rozmiar wiekszy niz ma facet , a wiec najmniejsza miseczka B Co jeszcze jest wazne ? Zeby były naturalne , nie silikony . I tyle .

Gość OneTwo
Średnie pełne cycki są idealne.

Gość Jarek13332
Jakie piersi tak ? B , C , D , E , F , G Jakie nie ? Silikony , A

Gość mozilla firefoxx
dla mnie wazniejsze sa: 1. twarz, buzia 2. doopcia 3. nozki 4. i dopiero piersi

Gość niegazowana ONA 23
hmm rozumiem Was :) ja jestem drobna to moze dlatego mam co mam hehe ;)

Gość niegazowana ONA 23
Mam piersi ale male, nic na to nie poradze :) poza tym nie szukam nikogo zeby mnie ktos dowartosciowal... takze zbedne jest to co napisalas ;)

jesteś drobna, nie masz biustu,nie masz bioderek,nie masz talii, pupy wyglądasz jak suchotnik na odwyku i podobasz sie tylko pedofilom :D 🖐️

wielbiciel 70B - to jest forum dla kobiet jakbyś nie wiedział więc prawdziwe kobiety tu siedzą jesteś pozbawiony logicznego myślenia ?

Gość ja mam niestety
dla mnie moj biust tez jeest kompleksem :( jestem dosc zgrabna, ladna tylko te cycki ...

Gość niegazowana ONA 23
wer,,,, jakos tak sluchaj po pierwsze ja licze na opinie facetow a po drugie Ty mnie nie widzialas, wiec Cie zaskocze mam pupe, mam wciecie w talii, wszystko ok, cycki tez mam ale male ;)

Gość Jarek13332
Zgadzam sie najlepie rozmiar B , C Rozmiar A to męska klatka piersiowa - jestem na nie D , E mogą być jesli są naturalne . Silikony odpadają .

Gość Jarek13332
Zgadzam sie najlepiej rozmiar B , C Rozmiar A to męska klatka piersiowa - jestem na nie D , E mogą być jesli są naturalne . Silikony odpadają .

Gość a ja mam rozmiar B
i wydaje mi się, że są za małe...

Gość nie martw sie,,,,,
KAZDY facet woli wieksze, pod warunkiem ze sa ladne, bo wbrew temu co sadza niektore panie, duze piersi nie rowna sie seksowne i ladne piersi. A jezeli facet mowi, ze podobaja mu sie mniejsze, to tak naprawde ma na mysli, ze mu te mniejsze nie przeszkadzaja. Ale jakby dac zdrowemu, (nie pedofolowi) do wyboru piersi (same piersi podkreslam) duze i ladne i male i ladne, to na bank wybierze wieksze....

Gość nie martw sie,,,,,
dodam tylko, ze mimo ze faceci wola wieksze piersi, to znaczy takie im sie bardziej podobaja, to wybierajac kobiete nie kieruja sie rozmiarem biustu.....

Salemkaaa ---> doskonale, ale nie o to tutaj chodzi, aż tak ciężko kapująca jesteś? weronthika ---> tu siedzą kobiety, jakiekolwiek, różne różniste... a różnica między prawdziwą kobietą a jakąkolwiek kobietą jest mniej więcej taka, jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym :p wystarczy się rozejrzeć, nie trzeba daleko szukać, choćby w tym topiku hehe ;) 🖐️

Gość ja mam rozmiar 70F
powiem wam cos bo nie wiem co robic. w ten weekend co byl przespalam sie z mężem siostry. siostra jest w delegacji, mialam pomoc zajmowac sie jej męzowi bliźniakami 2 latkami i zostalam na noc. I stalo sie. On mi sie cholernie podoba. Ja mam 22 lata, a on 43 ale bylo cudownie, szczytowałam 2 razy, byłam w niebie i najgorsze jest to, ze mam ochote to powtorzyc. w weekend siostra bedzie u nas w domu nie wiem jak mam jej spojrzec w oczy jak sie zachowywac

Gość ja mam rozmiar 70F
twoj sie pewnie puszcza a wy myslicie ze wasi to tacy wierni goooowno prawda:D