Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona nie jest monogamiczna

Moja corka powiedziala mi ze....

Polecane posty

Gość Ona nie jest monogamiczna

Że jest typem" kobiety poliamoryjnej", ze od dawna nad tym rozmysla i juz dawno stwierdzila ze w jej osobowosci i libido nie jest stworzone do monogami tylko poligami.Jak mowila ze miala chopakow, kochala ich bardzo jednak w sferze seksualnej nie umie byc mono, i miec tylko jednego faceta do lozka. Na cale zycie chciala by byc tylko z jednym , ale jesli chodzi o seks to ona nie umie tylko miec jednego , bo ma preferencje poli-amoryjne jak to nazwala.Zastanawiam sie czy ją wyslac do psychiatry lub seksuologa, dla mnie to jest cos pod dziwkarstwo byc z jednym facetem przez cale zycie ale uprawiac seks z wieloma,a nie tylko z tym co żyje dzieli szczescie i tajemnice

Gość autorka....
nie wiem co to, tylko przytaczam jej slowa

Gość heee heee
i ma racje. zuch dziewczyna

Gość poradź pannie żeby
zaczęła na tym zarabiać :O Nikogo nie skrzywdzi, i troche grosza jej wpadnie :P

Pomyliła się dziewczęciu poliamoria z poligamią chyba :D Podstawowe pytanie czy wszyscy jej partnerzy wiedzą o pozostałych i to akceptują i czy seks odbywa się tylko w tej zamkniętej grupie - jezeli nie, to nie ma to nic wspólnego z poliamorią :) Poza tym osoby poliamoryjne nie odczuwają zwykle zazdrości o partnera/partnerów :)

Gość coool,,,
popieram dziewczyne