Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nikita :)

Kazrioctwo ??

Polecane posty

Go艣膰 Nikita :)

chodz臋 ze swoim ch艂opakiem ju偶 troch臋 a moja mama i jego tata s膮 po rozwodzie i zamierzaj膮 si臋 pobra膰 czy w twej sytu艂aci ja i m贸j ch艂opak nie b臋dziemy mnieli problemu ze 艣lubem ?? czy to nie bedzie kaziroctwo ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o ile twoja mama nie adoptuje
a jego ojciec ciebie to nie powinno by膰 problemu. kazirodztwo dotyczy tylko wi臋z贸w krwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kichanka
prawnie jest tak, 偶e je艣li wasi rodzice wezm膮 艣lub, to wy ju偶 nie mo偶ecie si臋 pobra膰... wtedy to jest kazirodztwo... tak samo jak zi臋膰 z te艣ciow膮 nie mog膮 by膰 razem czy synowa z te艣ciem... ale je艣li to wy pierwsi we藕miecie 艣lub, a wasi rodzice po was, to jest wszystko w porz膮dku prawnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam rozmiar 70F
owiem wam cos bo nie wiem co robic. w ten weekend co byl przespalam sie z m臋偶em siostry. siostra jest w delegacji, mialam pomoc zajmowac sie jej m臋zowi bli藕niakami 2 latkami i zostalam na noc. I stalo sie. On mi sie cholernie podoba. Ja mam 22 lata, a on 43 ale bylo cudownie, szczytowa艂am 2 razy, by艂am w niebie i najgorsze jest to, ze mam ochote to powtorzyc. w weekend siostra bedzie u nas w domu nie wiem jak mam jej spojrzec w oczy jak sie zachowywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieuctwo i dysm贸zgowie
raczej KaziroDZtwo si臋 pisze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 affffgg
Ogladalam kiedys program z serii "Trudne sprawy" lub "Dlaczego ja" i byla taka sama sytuacja. Dziewczyna chodzila z chlopakiem a tu nagle ich rodzice wzieli slub i zakazali sie im spotykac :/ Oni oczywiscie sie spotykali bo sie kochali... Wkoncu On sie wyprowadzil z domu a Ona uciekla do niego bo nie mogla go widywac po czym chciala sie zabic. Wtedy policja, prokurator, psycholog itp. Koniec z koncem ktos NARESZCIE uswiadomil rodzicom "dzieciakow" ze oni moga byc razem bo nie sa rodzina... Rodzina to wiezy krwi a oni takich wiezow nie maja - sa dla siebie obcymi ludzmi :) Wiec sama sobie odpowiedz ;) Jakbym pamietala tytul tego odcinka albo numer to bym Ci podala zebys sobie w necie obejzala i sama sie przekonala ... :)

Udost臋pnij ten post