Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schiff

pytanie do dziewczyn18-26lat

Polecane posty

Gość schiff

jakie męskie cechy uchodzą wg was za atrakcyjne cechy ? na co zwracacie uwagę w urodzie (chodzi mi ogólnie, a nie że ja lubię blond włosy i takie tam) i w zachowaniu/intelekcie chłopaka w podobnym do waszego wieku? czy liczy się wygląd czy bardziej charakter? czy status materialny też? lubicie facetów którzy was obejmują, całują, przytulają, biorą ze rękę spontanicznie na randce? czy taki dotyk jest źle widziany? jakie powinien mieć facet fajne zainteresowania? jakie osiągnięcia się dla was liczą? pytam bo jestem nieśmiały, nie znam za bardzo swoich atutów, chcę je odkryć i pokonać nieśiałość.

Gość sfdfdfdf
najlepiej jakbys miala duzo kasy i dzielil sie nia z laskami

Gość sfdfdfdf
*miał

Gość hej hula hop
z wygladu musi byc zadbany i miec jako takie poczucie stylu a nie jak jakis stachu z wiejskiej potancówki, nie musi być bogaty ale musze widziec ze sie stara ma jakies plany na przyszłosć

Gość malinka11111
najpierw każda dziewczyna zwraca na wygląd czy jest ładny. ja tak przynajmniej robię. potem jaki jest z charakteru ajak dla mnie nie musi być bogaty ważne by mnie kochał i mnie nie oszukiwał i nie był puszczalski.

Gość bzdurrra........
heh :) Ja mam 24 lata, generalnie mój mąż początkowo wcale mi się nie podobał, ale miło mi się z nim gadało no i tak się zaczeło, czyli w pierwszej kolejności charakter- musi mówić z sensem, ale też nie być jakimś sztywniakiem. Co do statusu materialnego to nigdy na to nie zwracałam uwagi- kiedy sie poznaliśmy miał rozklekotanego maluszka :) ale jak to mówią maluch zbliża ludzi. Lubię kiedy gdzieś w towarzystwie mnie obejmie, ale też bez przesady(znam parę którzy się migdalą wszędzi i na okrągło i w mnie to jest żenada :-O )

Gość men at worke
To jest zdecydowanie złe miejsce na takie pytania.

Gość to zrób sobie kisiel :P
bardziej liczy się to jaki jest a nie jak wygląda. powinien być miły, zabawny, zaradny i przede wszystkim powinien szanować kobiety. nie powinien być nachalny, zbyt pewny siebie. gdyby mnie na pierwszej randce facet złapał za rękę to bym była zaskoczona, niekoniecznie mile... jeśli chodzi o przytulanie- UWIELBIAM się przytulać choć niekoniecznie na oczach przypadkowych ludzi :)