Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

czy wracacie do osoby z która zerwałyście jak ten ktoś chce do was WRÓCIĆ??

Polecane posty

Gość malinka11111

??? czy raczej nie bo po co marnować czas z kimś kto was zranił??

Gość nkfnfksnknfsk
Ja nie. Nie wchodzę drugi raz do tej samej rzeki

Gość carmencarmen
ja tez sie zarzekałam ze nigdy nie wroce, po roku wrocilismy do siebie a po 4 latach spotykania sie juz po powrocie wzielismy ślub i mamy dziecko ;)

Gość malinka11111
bo chłopak który m,nie zranił chce bym do niego wróciła a ja nie chce zbytnio bo już o nim zapomniałam a z drugiej strony nachodzą mnie myśli że jak nie wróce do tego głupka to juz nikt mnie nie będzie chciał i n ie będe miała chłopaka

Gość malinka11111
???

Gość nienawidząca ludzi
Nie. Byłam z jednym chłopakiem przez 3 tygodnie. Było swietnie, z każdym dniem byłam coraz bardziej szczęśliwa, ale nadeszły mnie myśli "a co jeśli czar prysnie" itp. I za kilka dni napisał, że musimy porozmawiac i to coś ważnego. Przeczuwałam, że powie że to koniec. Miałam rację. Napisał, że zrywa ze mną bo nie jest gotowy na nowy związek (był to chłopiec bardzo wrażliwy, zraniła go poprzednia dziewczyna i dlatego zerwał). Jakieś 2-3 tygodnie poźniej dowiedziałam się że "świruje" z inną dziewczyną. To była prawda, byli razem. Kiedy go zapytałam czy on z nią "jest" to odpowiedział, że to jego przyjaciółka. tak oczywiście, przyjaciółka której wcześniej nie znał i nagle poznał i wielka przyjaźń :O płakałam przez niego! Zyczyłam im żeby się rozstali! Wiem to głupie, ale on mnie zranił... po paru miesiącach zapomniałam, wypraował mi z głowy, aż tu nagle wiadomość na gg. Prosił o wybaczenie i chciał do mnie wrócić. Oczywiście że się nie zgodziłam. Cholerny dupek, teraz udaję że go nie znam kiedy przypadkowo się zobaczymy.

Gość malinka11111
NOXEelia a randki mam chodzić ale jakie masz na myśli? w jakie miejsca mam chodzić? mam 21 lat.