Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina17171717

Mam 18 lat i chce szukać sponsora ,albo będę dziwką :/

Polecane posty

Gość Karolina17171717

nie mam szans na szczesliwe zycie, pochodze z biednej rodziny , moi rodzice są zadluzeni , na nic nas nie stac, chodze w starych ciuchach ,nabijają sie ze mnie , zycie bez kasy jest zalosne :( Poznalam dwoch facetów, nie jakis mega bogaczy ale na poczatek zawsze cos , chce przeniesc sie do w-wy i zaczac zycie na nowo

wiesz kasa za taka cene... mozesz przeciez np dawac korki zeby miec teraz na swoje potrzeby, a potem znalezc prace np jako kelnerka-z napiwkami spokojnie sie utrzymasz i bedziesz miala dosc sporo dla siebie, bycie prostytutka nie jest jedynym wyjsciem

Gość Karolina17171717
gdybym byla z jakiegos przedmiotu dobra to owszem tak ,ale ''jadę'' na trojach :O

Gość etetetetetetetetetetetetetetet
Nie rob tego. Zniszczysz sobie zycie. Ja to zrobilam jakis czas temu, co prawda mam kase, ale teraz moje zycie uczuciowe bardzo na tym cierpi. Jestem zdrowa, urodzilam zdrowe dziecko, coreczke, ale zaluje tego co robilam. Jestem samotna, tylko z coreczka, przez lata klamstw stracilam przyjaciol. Gdybym mogla odwrocic czas, nigdy bym sie na to nie zdecydowala. Chcialabym byc dobra osoba. Boje sie, ze kiedys moja coreczka sie o tym dowie. nie rob tego. jestes jeszcze taka mloda..

to przyloz sie do nauki;) aczkolwiek np matematyke w podstawowce czy gimnazjum to i z 3 bez problemu zrobisz

Gość johannn
rób co chcesz, ale nie pakuj się w to. takiej sponsorowanej dziewczyny żaden znajomy twojego sponsora nie będzie szanował. będziesz zabawką, lalką, ozdobą w łóżku i na przyjęciach. dlaczego nie chcesz mieć satysfakcji że ciężko pracujesz i ci się w życiu udało. że pokonałaś tyle przeciwności losu tylko chcesz iść na łatwiznę. sam byłem biedny, teraz jestem bogaty, kilka razy korzystałem z usług call-girls - taki sponsoring w krótszym wymiarze czasu, znam wielu "sponsorów", ich dziewczyny są nieszanowane nawet w towarzystwie. to jest bardzo duża cena. i jeszcze jedno: bądź pewna że facet chce się tobą tylko zabawić i nic nie czuje oprócz popędu oraz że niedowartościujesz się w ten sposób.

wiesz przygotujesz sobie zadania wczesiej tak zebys znala odpowiedzi i nie bylo wstydu :) , a z czasem zobaczysz ,ze ie ma z tym zadnego problemu albo od razu poszukaj jakiejs pracy jak kelnerka-zarobki ci wystarcza a wielkich umiejetnosci wcale nie trzeba:)

Gość 23 lata
Obejrzyj sobie, choćby i na youtube jakies filmy dokumentalne, wywiady, programy z prostytutkami/o prostytutkach. Poczytaj na necie na temat konsekwencji psychologicznych takiego wyboru. To Cię powinno uchronić przed błędem.

Gość aaaaaasdfgsdgd
ooo boże.. kolejny gałgan, który chce przyjechać do Warszawy żeby zarobić przy obrabianiu gały starszym panom. Wypierd.laj, nie chcemy takich szmat. idź do normalnej roboty a nie po "najniższej" linii oporu.