Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

i co pisał ktoś

Polecane posty

skad ja to znam!!! nie potrafie zrozmieć ,że was to tak boli ,bo ja bym miała to w doopie ,że ktoś tyle zarabia dla mnie to jest śmieszne poprostu

Gość skad ja to znam!!!
ale czy ja napisalam ze mnie to boli? nie, mnie takze to smieszy, smieszy mnie Twoja postawa, naprawde kafeteria nie jest miejscem w ktorym sie powinno chwalic - doskonale o tym wiesz, wiec po co to robisz? co Ci daje takie zachowanie? :D troszke to o Tobie tez swiadczy, bo ja bedac bogaczka nie trabilabym o tym na prawo i lewo bo i po co? moglabym sobie jeszcze problemow narobic - rozni ludzie to czytaja

Ja mam to w du­pie, więc byłabym wdzięczna, abyś TY, Twoi poj­ebani prześladowcy, Twoi poj­ebani fani nie zakładali kretyńskich topików o jednym i tym samym. Wiadomo, forum ogólnodostępne, ale sami się wszyscy napędzacie i zganiacie jedno na drugie, że szopkę robi i rozdmuchuje by być "sławnym" Taaa, uważajcie bo jeszcze w TVN o Was napiszą.

Gość spr und potw
Jenny czy to prawda,że mieszasz bigos uszami??:classic_cool:

Noxelia: a jaki koncert? ja to bym sie wybral na jakis fajny melodyjny metal, ale dawni nie widzialem inc fajnego :) Albo prodigy zeby grali ^^

Gość do dżenifer
CALY DZIEC CIE NIE BYLO ? O 13 JESZCZE WIDZIALAM TWOJE WPISY HEHE