Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaja25

dodalam go na facebooku a on nie potwierdzil

Polecane posty

hej podoba mi sie kolega z pracy ale znamy sie tylko na czesc i ostatnio go dodalam na facebooku ale on nie potwierdzil czy to moze oznaczac ze nie ejst zainteresowany??? jak ma mi dac znak zeby sobie dala spokoj mwoi mi milo cesc ale nic wiecej bo ja przy nim nerwowa jestem i anwet an niego nie patrze

Gość nienawidząca ludzi
moze po prostu jeszcze nie zagladał tam, ile dni temu to było?

juz jakies 2 tygodnie temu to zrobilam on ma niewielu tam zanjomych tylko 30 i widze ze jakiych jeszcze ze studiow a nikogo z pracy a w pracy widuje go tylko czasami raz na tydzien bo nie pracuje ja tam codziennie pracuje jako studentka

Gość nienawidząca ludzi
nie zaglada tam mówie Ci, nie przejmuj się, jak zajrzy na pewno przyjmie.

Gość LajzaMinelli
rzadko tam zagląda, na bank kiedyś wysłałam zyczenia urodzinowe i zero odpowiedzi... Potem okazało się że gość właśnie zmienił operatora....a ja wysłałam na ten poprzedni numer....

wlasnie kurde zdziwilam sie ze mnie nie dodaje w koncu wie kim jestem, sam mi sie zreszta przedstawil i zagadal do mnie pierwszego dnia ale potem to ja juzu za bardzo spieta przy nim bylam, kiedys sie tez czesto krecil w poblizu ale nie hce sobie nic wmawiac ostatnio tez u ans byla le tylko ze 2 razy spojrzalama a tak tylko sluchalam jego sexy glosu bo ma starsznie gruby jestem ogolnie ladna faceci sie do mnei w robocie usmiechaja, nie wiem tylko czemu ale jak sie z nim mijam korytarzem to ja na chwile przystane obok niego tak mnie wmurywowuje ;) a on odchodzi no nic bede czekac moze kiedys potwierdzi teraz mi troche w prac yglupio ale postaram sie do niego ktoregos razu usmeichnac ;) ale to nie jest takie latwe

Gość Para Noja.
Moze po prostu ma na fb tylko najblizszych? Ja tez nie dodaje ludzi ktorych nie znam dobrze i nie chce zwby mi zagladali w fotki i takie inne. Moze musisz bardziej sie z nim zapoznac?

i co potem sie okazalo??? wyniknelo cos z tego??? mysle ze moglabym mu sie podobac, nei zrobil nigdy zadnej kwasneij miny a wrecz zawsze jak jestem stanie tak w pokoju ze moge go calego widziec a co wieksza on mnie, mysle ze moglabym mu sie podobac jest 3 lata starszy ode mnie tylko neiw iem czy wolny ale ostatnio dlugo sedzial w pracy do po 18 ej wiec stwirdzialm ze pewno singiel bo tak dlugo siedzi ;) no i kanapek nei am robionych tylko z piekarni kupuje wiec to taki drugi znak na moaj korzysc ;)

no powinnam wiem wiem moze ma tylko znajomych co dobrze ich poznal ale to sa tez cezsto obcokrajowcy a nie ukrywajym ja tez mialam ze mnie dodawali nieznajomi jak koles spoko wygladal i zobaczylam ze zna ilus miocih znajomych to go przyjelam bo sobie pomyslalam a pewno mnie na jakisjs imprezie widzial poza tym dodawalam juz chlopakow co malo znalam raz tylko gadalam a potem nawet soebie cesc nie mowilismy i mnie przejeli do znajomych i nawet mi cazsem komentarze w notkach pisza ale dziweczyn co niezanalm nie przyjmowalam bos ie balam ze jakies bi ;)

Gość OneTwo
Ja wiem, może go sama zapytaj. U źródła najlepiej.

jak mam teraz zagadac ze go tak po prostu dodalam? co powiedziec??? znajac zycie bede sie tylko glupio usmiechac jak do gadki dojdzie

Gość spr und potw
Napisz mu,że lubisz mieszać bigos kolanami w garze do napewną odpisze Ci i przyjmie do znajomych:classic_cool:

Gość OneTwo
Skoro nie, to powymyślajcie sobie tutaj jeszcze jakieś inne teorie do tej całej sprawy i może się lepiej poczujesz.

Gość Para Noja.
A moze ma jakas dziewczyne i nie chce zebys o tym wiedziala? Tez sie spotkalam z takimi przypadkami...

nie chce sie lepiej poczuc chce jakis jeden znak zeby sobie go darowac i juz to sobie wmawiam zeby mnie dodal gdyby chcial to co najlepiej wyrzucic go z pamieci? chce zyb mi dla jeden znak ze nei ejst zainteresowany nei wiem zrobil glupia mine do mnie jakos pokazal oczami "spadaj mala, nie ejstem zainteresowany"

Gość Para Noja.
Ogolnie to ja bym ci poradzila zebys po prostu sie go spytala przy okazji mimochodem.

Gość OneTwo
Albo może jesteś zwyczajnie niecierpliwa. Chcesz mieć teraz i już. Wszyscy mają postawić się w poprzek, bo ty chcesz teraz

wiem ze to dziecinne ale ja jestem niesmiala jesli chodzi o kogos kto mi sie naprawde podoba poza tym nie mailam wielu chlopakow choc mam teraz czas ze wielu sie podobam daja mi znak nowo poznani faceci, ternuje z nimi rozmowy itd zeby przy tym odpowiednim byc wygadana no nic mam prawie 26 lat a nadal ejstem dziecinna :-/ inne maja juz chlopa dzieci i inne problemy a nie takie pierdoly

co mialabym go zapytac? dlaczego mnei nei potwierdzil na facebooku??? neicierpliea jestem tak to prawda ze chce miec teraz i juz i jak mnie sie cos nie udaje to ejstem zla ale ta sytuacja trwa juz z 2 meisiece i powli mam dosc chce tylko widziec czy mam go komplenie wyrzcuic z mojej glowy bo niestety zawrocil mi w glwoei choc nie znam go nawet raz go tak wysmialam jak sie tak czesto krecil i to byl moj blad ale sama bylam w stresie bo tu wszystko woe a tu ejstcze on podsluchuje

Gość pomyslracjonalnie
Dziewczyno masz 25 lat a zachowujesz się jak 12 latka. Zakładasz temat bo jakiś facet nie potwierdził znajomości na facebooku? Jeśli on jest choć odrobinę inteligentny to i tak nie masz u niego szans. Więc wyluzuj.

Gość OneTwo
Masz rację ale bawcie się dalej.

chcialam tylko wiedziec co inni o tym sadza inteligetny jest ale ja tez koncze super studia i widac ze jestem inteligentna a przy tym ladna ale co ze tgo ze przy tym cazsem niesmiala??? cyz to takie wielkie zlo??? niektorzy sie bujali od mlodych lat po dyskotekacha iektorzy w tym cazsie siedzieli w ksiazkach i co w tym takiego zlego ja czasem lubie jak facet jest slodko niesmialy zwlaszcza na widok mnie :-)

Gość Para Noja.
Tak, po pristu sie spytaj. To nie jest dzinne. Wiem jak to jest byc niesmialym. A jak juz sie w kims zauroczysz to w ogole. Ale..raz sie zyje. Gdybym ja sie ciagle ogladala i zastanawiala to mi chlopak ucieklby z przed nosa, ale tak sie nie stalo bo bylam zdecydowana. Ty tez badz:)

no musze sie odwazyc zeby z nim pogadac ii wyczaje czy jest zainteresowany bo zauwazylam ze jak ja zagadam to chlopaki to podtrzymuja zostaja poem ze man na prawie godziene zeby pogadac ale to ze studiow a on juz pracujacy ale tylko 3 lata starszy a co moze oznaczac jak wszedl o pokoju i poprawial wlosy ja tam bylam sama w tym pokoju, niesmialy czy moze jais sygnal ze mu sie podobam??? ja ostatnio nerwowo poprawalam sobie przy nim bluzke zeby mi baby nie poyslaly ze ja tam an pdoryw przychodze i pokazuje swoj dekold ;)

Gość kierowniczka imprezy :D
haha ja poprawiam sobie włosy jak czuję że mi się jakiś kosmyk źle ułożył i wcale to nic nie oznacza ;) a to że kupuje sobie kanapki nie oznacza że nikogo nie ma - może dziewczyna chodzi na późniejszą godzinę i nie wstaje specjalnie wcześnie? :P zresztą jak odpowiednio płacą to można kupować i kanapki , ja kupuję ze zwykłego lenistwa + faktu, że u mnie przy pracy jest taka kawiarenka i mają tam zaaajebiste kanapki. nakręcasz się niepotrzebnie. jakbyś mu się podobała to by działał :)

tez tak sadze zeby zadzialal tylko ja sie nawet do niego nie usmiecham od razu uciekam wzrokiem a najchetniej tez bym sama uciekla bo za bardzo poddenerwowana jestem za wiele emocjii we mnie wiem wiem nie moge sobie nic wkrecac ale niech mnie on w koncu zleje tak zebym nie miala zadnych nadziei, faceci chyba lubia sie podobac nie nawet jak nic nie chca od dziewczyny nie? ze swoimi kolezankami cazsem gada w pracy do mnie nigdy nie zagadal co studiuje czy cus tylko jeden koles zagadal a inni sie tyllko patrza usmiechaja kazdy inni cazsem to anwet jeden koles nie wpoei czesc tylko wpada i sie przez chwile popatrzy i ucieka ten to dziwny na calego jak g cos pytalam niesmialy takie ze nie wiedziela co odpowiedziec a chodzilo o jakas glupote jakis papier