Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia@@@

okres w noc poślubna

Polecane posty

Gość Marysia@@@

jutro biorę ślub i dzisiaj dostałam okres co mam robić okres mi się przyspieszył o 2 tygodnie

Gość basiiikkkk
przesuniecie sobie noc poslubna i juz. ja tez mialam okres w dniu slubu. :/ ale coz nie takie rzeczy sie zdarzaja. tylko uprzec malzonka;)

Gość basiiikkkk
uprzedz mialo byc ;P

Gość ???!!
A co chcesz robić? Może ślub odwołaj bo okres dostałaś... Wielkie mi halo... Zaopatrz się w dużą ilość DOBRYCH tamponów, bardzo często je wymieniaj i po kłopocie. Tyle, że może to troche obrzydliwe, ale jak masz suknie z kołem to i tak i tak będzie musiał ktoś z Tobą chodzić i kieckę trzymać. A co do nocy poślubnej- w dzisiejszych czasach raczej mało kto czeka na "konsumpcję" związku aż do ślubu więc zakładam, że wy też nie-więc nic strasznego się nie stanie, a nawet jeżeli to skoro czekał tyle to poczeka jeszcze te kilka dni. A też inna strona medalu, że po całym weselu będziecie tak wymęczeni zabawą, emocje zaczną puszczać to będziecie myśleć tylko o podusi a nie o seksie :)

Gość Marysia@@@
to miał być nasz pierwszy raz a antykoncepcji nie zażywam i nie mam takiego zamiaru

Gość ???!!
WOW!!! To gratuluję silnej woli :) Naprawdę mało kto już z tym czeka. No więc albo poczekacie kilka dni albo jak to mówią "dobry marynarz i czerwone morze przepłynie" a "dobry koń i po błocie pójdzie" ;)

Gość ewelinenkl
idz kłamczucho jaki pierwszy raz jak w innym temacie piszesz ze jestem w ciazy

Gość ???!!
ewelinenkl- autorka pisze, że to ma być ICH pierwszy raz.... i nawet jeśli faktycznie pisała, że jest w ciąży na innym wątku to wcale nie oznacza, że kłamie w kwestii ich pierwszego razu. Może właśnie z powodu ciąży zależało jej żeby kochać się z już mężem w noc poślubną :D

Gość gość
Mam ten problem:\