Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosikxxx

nie mogę zajść w ciąże

Polecane posty

Gość Gosikxxx

od 3 lat staramy się z mężęm o dziecko i ni byliśmy u lekarza i jesteśmy zrowi nie wiem co mam robić bardzo bym chciała mieć dzidzusia

Słuchaj ja tez dosc dlugo nie moglam zajsc w ciaze. O pierwa staralam sie rok i 3 miesiace po 12 tyg okazalo sie ze to ciaza obumarla. Po zabiegu robilam wszystko co w mojej mocy fakt faktem wydalam sporo pieniedzy ale to dla mnie sie nie liczylo za wszelka cene chcialam miec dzieko po 8 tyg zaszlam w ciaze obecnie jestem w 31 tyg. Ale ja juz nie chodzilam do zwyklego gina a zapisalam sie do kliniki leczenia nieplodnosci nio i udalo sie dzieki BADANIU NIEDROZNOSCI JAJOWODOW TO CHYBA nazywa sie HSGC ale nie jestem pewna :/ Dostalam po tym badaniu dostalam tabletki clo i po 2 mieisacach bylam w ciazy. Zwykli lekarze mi w niczym nie pomogli Pozdrawiam i zycze powodzenia

Zle napisalam po 8 miesiacach zaszlam w kolejna :) Napisz jakie mialas badania czy maz robil badanie nasienia itp.

Gość przeciez autorka napisala
ze mieli badania i jest ok

Gość Jeśli....
A może adopcja?

Gość Ucelujcie kiedy ..............
Gosik...a próbowaliście obliczyć dokadnie dni cyklu...? http://tnijurl.com/febd4e375372/ powodzenia..............

do przeciez autorka napisala A czy ja zapytalam czy mieli badania czy zapytalam jakie te badania mieli a to jest chyba roznica naucz sie czytania ze zrozumieniem !!!!