problem17 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 czy jak się biorę te tabletki antykoncepcyjne to mój partner może się spuścić we mnie ??? czy jest jakieś ryzyko ??? pilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHYBA LOGICZNE ZE Napisano Czerwiec 17, 2011 SKORO BIERZESZ TABLETKI TO JESTES ZABEZPIECZONA ALE NIGDY NIE MA 100% PEWNOSCI A NAJLEPEIJ DO TEGO JESZCZE PREZERWATYWA A GINEKOLOG CIE NIE USWAIDAMIAL? CZY SPADALAS Z KSIEZYCA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problem17 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 gadał ze mogę to robić bez dodatkowych środków już ale nie wiem tak dokładnie więc wole się dowiedzieć czy moge sie wogóle nie przejmowac sperma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 ja przez rok stosowanai tabletek anty sie nie zabezpieczalam dodatkowo i tez byly pelne stosunkiu i w ciazy nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 W ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 no tak, ginekolog to przecież niepewne źródło, on cośtam gadał, ale lepiej zapytać przypadkowe anonimowe osoby na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problem17 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 nie gadałam z ginekologiem czy może sie mój koleś we mnie spuszczać wiec sie pytam was jak Ci sie nie podoba to po ch**j piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach