Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle jaka

siedze i rycze

Polecane posty

Gość byle jaka

od miesiaca nie mam na nic energii, ciagle chodze zdolowana, nic mnie nie cieszy, potrafie siedziec i patrzec w jeden punkt. Przez ostatnie dwa lata przeszlam przez pieklo, problemy sie pokonczyly, a ja sie posypalam. Nie umiem z niczym dac sobie rady, wstaanie rano z lozka sprawia mi mega problem. Nikt mnie nie rozumie. Rycze sobie ot tak :( nie mam motywacji do niczego, a nawet jakbym ja miala to nie mam sil sie ruszyc :( mam wrazenie, ze juz nic milego i dobrego mnie nie spotka :(

Gość ile macie lat?
ja też sie przylaczam :(

Gość byle jaka
tez tak choojowo sie czujesz? :(

Gość fghsrjwrr
chetnie sie przylacze.

Gość ile macie lat?
też :( maksymalny spadek checi do zycia od jakis 3 mcy 😭

Gość byle jaka
chcialabym wziasc sie w garsc ale nie umiem :(

Gość byle jaka
ja od miesiaca :( zmuszam sie praktycznie do kazdej czynnosci, chyba czas na lekarza 😭

Gość G_ovix
Mam identycznie:(W dodatku mam to w full HD:(

Gość ile macie lat?
ja tez sie zmuszam ale wprzerazajacej wiekszoc daje sobie spokoj i rezygnuje z wyjscia, z jedzenia, z pomalowania sie i z czekokolwiek... :O:O

Gość byle jaka
poszlabym do psychiatry ale boje sie psychotropow, ze mnie otepia czy cos w tym stylu. W zyciu chyba nie czulam sie tak okropnie jak teraz

Gość byle jaka
ja tak samo kochana :(

Gość ile macie lat?
zarłam kiedys psychotropy ani mnie ziebily ani nie grzaly, mozesz spróbowac, sama rozmowa z psychiatra dobrze robi bo jest mily rzeczowy i masz wrazenie ze Cie lubi i słucha, poszukaj w necie jakiegos fajnego

Gość ile macie lat?
nie wiem co ten zaklety krag moze przerwac 😭

Gość byle jaka
Wiesz chyba sie wybiore! Boje sie jednak, ze mnie wywali z gabinetu bo mi dnia braknie na gadke :D 😭

Gość byle jaka
ja tez nie wiem... mnie juz nic nie cieszy, codzien modle sie o deszcz zeby padalo i bylo choojowo na dworze tak jak w mojej duszy 😭

Gość ile macie lat?
a wiesz ze ja moze tez spóbuje jeszcze raz :O chociaz za forse bede sobie mogła porozmawiac z jakim interesujacym mezczyzna :) aaj tam :D jak bedzie patrzył i nerwowo stukał w zegarek udawaj że nie wiesz o co chodzi

Gość byle jaka
calkiem stwierdzi, zem walnieta i da skierowanie do zakladu zamknietego :D Pare lat temu bylam bo czulam sie zle ale nie bylo takiej gtragedii jak teraz...niestety nie bylo faceta tylko baba :-0 wysluchala mnie z godzine, po czym stwierdzila ze mam zaburzenia osobowosci :-0 (wtf) i dala psychotropy, ktore wykupilam i zaraz wywalilam do smieci jak przeczytalam o skutkach ubocznych :-0 po wizycie jednak mi przeszlo i czulam sie wspaniale hehe Moze i tym razem potrzebne jest mi poprostu wygadanie sie.