Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jona333

Co się dzieje z moim brzuchem?

Polecane posty

Gość jona333

Witam. Drogie Panie poroniłam w 10 tyg ciaży. Byłam na łyżeczkowaniu. Ale do tej pory mam dosyć wielki brzuch. Lekarz stwierdził ze zbierają mi sie ciągle wody... czy to możliwe?

Gość jona333
A jesli nie to dlaczego ten brzuch rośnie?!

Nie wytłumaczę Ci co się dzieje bo nie wiem, ale żeby zbierały się wody- musi być pęcherz płodowy, łożysko z pępowiną... A Ty po poronieniu macicę masz "czystą". Twój lekarz jest jakiś niepoważny zupełnie i lepiej zmień go jak najszybciej. Ale chyba aż tak brzuch do 10 tc nie urósł? A jeśli rośnie- nie ma takiej opcji żebyś znowu była w ciąży? A jeśli nie ciąża- to może problemy z trawieniem i po prostu wzdęcia?

Gość agula1111
ciężko stwierdzić co się u Ciebie dzieje. my niestety nie jesteśmy lekarzami. wybierz się może do innego ginekologa bo ten Twój to chyba jest niepoważny? skąd wody po łyżeczkowaniu? pierwsze słyszę. ja np. po porodzie miałam zapalenie błony śluzowej macicy. krwawienie trwało 5 miesięcy. mimo karmienia piersią nie spadałam z wagi i brzuch miałam jak balon. ciagle jakby wzdęty. mój lekarz stwierdził że własnie ten stan zapalny jest przyczyną braku spadku wagi i tego wzdetego brzucha. ale najlepiej pójdź do lekarza. tam dowiesz się najlepiej.