Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjifjifjigjri

no to matka mi wyskoczyla dzisiaj z tekstem -sluchajcie

Polecane posty

Gość kfjifjifjigjri

pyta sie czemu ja tak ciagle latam poo tych dentystacch i tyle pieniedzy wydaje:D i ze powinnam sie zapisac na fundusz i troche sie czeka ale za darmo ale kurwa mac jak przez lata mojego dziecinstwa olala totalnie profilaktyke jamy ustnej swojego dziecka to nieistotne zeby mylam raz dziennie!!jako dziecko sie cieszylam ale teraz pluje sobie w brode, matce to zwisalo szczoteczke to chyba mialam jedna na rok lub dwa":o wizyty u dentysty-jak bolal zab:o wczesniej nie aktualnie wydaje pol wyplaty na naprawianie szkod przez lata wyniklych:o

Gość kfjifjifjigjri
up

Gość cze kfekfe itd
poka tzytze :)

Gość szubkibill
Jeśli chcesz dorobić niezłą kasę to pokaż się na http://showup.tv i zgarniaj napiwki!

Musiałaś mieć słabe zęby :) ja w dzieciństwie tez często myłam zęby tylko wieczorem, dopiero jako nastolatka dwa razy dziennie. Jadłam słodycze, do dentysty na kontrolę chodziłam raz kiedyś jak mama akurat szła :) i do tej pory [mam 20 lat] nie miałam ani jednego zepsutego zęba :) nigdy.

Gość kfjifjifjigjri
no niestety mam slabe zeby:/ tyle ze moja mamunia codziennie cos slodkiego kupowala":o

Gość m3gi
chodzisz prywatnie do dentysty? no ja wlasnie tez chodzilam i zarazili mnie zoltaczka! a myslalby kto ze jak place pieniadze to jestem bezpieczna a tu prosze .. moze mama ma racje

Moja też :) ale gdyby mojemu dziecku psuły sie zęby chyba bym poprzestała na batoniku raz w tygodniu :o Nic już teraz nie zrobisz, najwyżej możesz sama być bardziej odpowiedzialnym rodzicem. I oczywiście nie słuchaj mamy, prywatnie zawsze lepiej leczą niż na kasę chorych

ja tez mylam \zeby tylko 2 razy dziennie ale mama do dentysty wyganiala mimo tego ze strasznie nie lubilam tamtych wizyt ale na szczescie teraz mam wyrobioną potrzebe dbania o zabki!

Gość m3gi
lepiej lecza ze zarazaja ludzi. brawo

Gość m3gi
owszem ale jesli chodzisz prywatnie dajesz ciezkie pieniadze to ryzyko zakazenia powinno byc mniejsze, oczywiscie kazdy stomatolog mowi jaki to jego gabinet nie jest renomowany itp itd a okazuje sie ze wszyscy sa jednakowi

Gość kfjifjifjigjri
mialas pecha i tyle

Gość DOO WIKI
CZYJ TO CYTAT?

Gość kfjifjifjigjri
JA TAM DZIECI NIE PLANUJE:)nie bylabym dobra matka wiec nie bede kogos krzywdzic