Gość sfino Napisano Czerwiec 18, 2011 Czy może ktoś mi powiedzieć jak to jest z tą miłościa ?? jestem ze swoim chlopakiem 10 miesiecy ... I chce zeby wypowiedziały sie te osoby ktore mi pomoga w wahaniach a nie beda nawijały'' znajdziesz 20 innych ktorych bd kochac'' itd... Otóż na poczatku go nie kochałam byłam z nim dla zabicia nudy potem przyszlo uczucie ktore trwało 7 miesiecy tak 100% ze kocham i nikt nie mogl mi wmówic ze nie... teraz od 2 miesiecy mam takie wahania jednego dnia wiem ze kocham na 100 % i nie chce sie z nim rozstawac nawet na sekunde a drugiego dnia zastanawiam sie czy ja sobie nie wmawiam ze go kocham czy to jest prawdziwe... mam taki mętlik w głowie ze sama sie gubie .. jest to ideał na przyszłego męża i wspaniałego ojca .. rozmawialam nawet z ciocia i powiedziała mi ze to normalne ze mijaja motylki w brzuszku zawroty glowy i miekkie nogi na sama mysl o nim .. ze to z czasem mija.. a ja tak boje sie ze go zranie ze jak bedzie za pozno to bd wiedziała ze naprawde go kocham .. chce z nim byc ale chce te dawne uczucie ktore pokazywało ze jest ok( motylki) .. teraz widze wady mojego męzczyzny owszem i zalety ale wad wczesniej nie było.. to swietny przyjaciel,kumpel,kochanek mam wszystko w jednym i w dodatku kocha mnie tak bardzo... co mam zrobic zeby byc pewna milosci .. jaka ona jest ,czym sie cechuje, minie mi to, co zrobic by niepewnosci mineły?? prosze o pomoc bd wdzieczna:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach