Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierdonka1666

pomocy czy wszystko jest w porzadku ?nie zrobilam 7 dniowej przerwy ale

Polecane posty

Gość bierdonka1666

dostalam okres normalnie krwawie.dodam ze zmienialam diane na yasminelle i juz od 3 dni krwawie. powinnam zaprzestac brania tabletek? zostaly mi 6 z opakowania. jak skoncze i zrobie 7 dniowa przerwe dostane znow okres?czy sobie rozlegulowalam miesiaczke :( wybaczcie mam 16 lat i nie wiem co robic boje sie

Gość bwiedb
prosze

Gość gesthrjhyrd
? do lekarza idz, albo mamy zapytaj jak jestes na tyle dojrzala zeby brac anty i uprwiac seks, to powinnas tez byc na tyle dojrzal zeby rozmawiac o tym z mama...

To nie miesiączka tylko krwawienie z odstawienia. Przy yasminelle na początku brania (pierwsze 3 opakowania) może się pojawić plamienie. Czy ono jest obfite? Prawdopodobnie dostaniesz normalne krwawienie z odstawienia w czasie tej przerwy, ale nie jest to pewne na 100%.

Gość leniwa jak jasna cholera
gesthrjhyrd ? do lekarza idz, albo mamy zapytaj jak jestes na tyle dojrzala zeby brac anty i uprwiac seks, to powinnas tez byc na tyle dojrzal zeby rozmawiac o tym z mama... SIC!

"Krwawienie pomiędzy miesiączkami Przez pierwsze kilka miesięcy przyjmowania Yasminelle, można mieć nieoczekiwane krwawienia (krwawienia poza tygodniem przerwy). Jeżeli takie krwawienie trwa dłużej niż kilka miesięcy, lub jeżeli zaczyna się po kilku miesiącach, lekarz powinien zbadać przyczynę. "

Gość bwiedb
dziekuje to oje pierwsze opakowanie i nie bralam tabletek any z powodu zabezpieczenia przed ciaza.mam inny powod ich brania. ama jest na wyjezdzie do taty z ta sprawa nie pojde. dziekuje kobietom ktore byly tak dobre i mi odpisaly bardzo bardzo dziekuje uspokoilam sie

Gość bwiedb
dziekuje to oje pierwsze opakowanie i nie bralam tabletek any z powodu zabezpieczenia przed ciaza.mam inny powod ich brania. ama jest na wyjezdzie do taty z ta sprawa nie pojde. dziekuje kobietom ktore byly tak dobre i mi odpisaly bardzo bardzo dziekuje uspokoilam sie