Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkminka.

Czy warto sie w to angazowac?

Polecane posty

Gość Rozkminka.

Ostatnio poznalam pewego faceta. Przypadlismy sobie do gustu. Widac, ze nie jestem mu obojetna. Jest tylko pewien problem. On 4 miesiace temu rozstal sie z dziewczyna z ktora planowali slub, byli razem 3 lata. I teraz tak sie zastanawiam, czy w ogole warto sie angazowac w ta znajomosc? Nie chce byc dla niego tylko zapchajdziura i sposobem na wyleczenie ran, po nieudanym zwiazku.

Gość Rozkminka.
?

Gość Donata00
on ją zostawił czy ona jego możesz się najpierw z nim zaprzyjaźnić a nie od razu włazić do łóżka z nim

Gość dqwewqe
a dlaczego się rozstał?

Gość szczupłaiwredna
postaw na przyjaźń bo zostaniesz tylko panienką do pocieszenia...

Gość Rozkminka.
Powiedzial, ze rozstali sie z powodu roznicy charakterow, czesto sie klocili.

Ja z moim tez planuje slub i tez sie czesto kloce.. ostatnio bardzo czesto, bywa roznie ale kochamy sie nad zycie... Moze oni potrzebowali takiej przerwy by uswiadomic sobie, ze ten slub to nie blad. Pojawilas sie Ty i on zaczal sie zastanawiac.. napewno czesto mysli o tamtej.. i skoro to tylko 4 miesiace to watpie, ze przestalby przez najblizsze kolejne miesiace myslec o niej. Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz mu, ze nie chcesz byc pocieszeniem.Zapytaj czy to napewno skonczone, ze niechcesz by Cie zranil.. Ile w ogole macie lat?

myślę, że warto zaryzykować :) rok temu poznałam chłopaka, który miesiąc wcześniej zerwał z dziewczyną, z którą był 1,5 roku. Na początku znajomości powiedział mi, że nadal ją kocha, ale ja pomagam mu się uwolnić od tego uczucia. Teraz jesteśmy parą, i to bardzo szczęśliwą :) zaryzykuj, może akurat wyjdzie z tego coś dobrego :)

Gość arizonaa
ja zaryzykowałam i sie na tym przejechałam, także zastanów się dobrze

3 lata... Na razie badzcie tylko kumplami. 3 lat nie da się tak po prostu skreślic, zapomniec. Nie chcesz być przecież jego pocieszycielką, prawda??

Gość fdffddfdfdf
daj sobie spokoj z takim obrzydliwym ruchaczem, ktoremu baba sie znudzila, ktorą ruchal przez 3 lata i odechcialo mu sie slubu. z toba bedzie tak samo. porzadni wartosciowi faceci nie zostawiają kobiet z ktorymi sypiali przed samym slubem. o czyms to swiadczy chyba? zwykle zero i tyle.