Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

huraaa! schudlam 3kg w 4 dni!

Polecane posty

Udalo sie ! kiedy wlozylam ciuchy,ktore jeszcze niedawno opinaly sie a a teraz wygladaja calkiem fajnie a rybaczki ktore nie chcialy na mnie wjesc dopinaja sie to nie moglam uwierzyc ! ale to mozliwe ,wystarczy chciec , ale jeszcze troche zrzuce i bedzie idealnie!zycze wam tego kobietki;)

a jednak mozna , dla chacego nic trudnego ,nie wierzylam ,sprobowalam i jest !!:D

Gość kofanalalunia
hahaha - co ty wiesz o odchudzaniu ... odwodnilas sie kochaniutka http://showup.tv

Gość fggkyfc
a jak to zrobiłas? ;)

wcale sie nie odwodnilam ,to Ty chyba malo wiesz;) to jest dieta Turbo , jest tak ulozona ze sa w niej wszystkie witaminy ;) nawet nic nie cwiczylam,dopiero teraz zaczynam zeby sie troszke ujedrnic ale duzo nie musze;) polecam goraco! a po diecie to juz tylko duzo cwiczyc i wage utrzymac;)

Gość ciekawe ile przytyjesz
za 2 tyg,jojo gwarantowane.

moje drogie! musze przyznac autorce racje poniewaz tez stosowalam i naprawde jest super ta dietka i nawet moj dietetyk mi ja polecil . wiadomo sztuka utrzymac,ale jesli sie duzo cwiczy to to jest super sprawa ta Turbo, stosowalam i efekty super

Im szybszy ubytek wagi tym szybciej wracaja kg

pierwszyr az sie wypowiadam w takim temacie,ale tak jakos wyszlo hehe bo mi sie skojarzylo ,ze moja dziewczyna ja miala i powiem wam ...mmmm lasencja i wcale nie ma jojo;) pewnie zalezy od organizmu ale ja tam sie nie znam;D

ja juz kiedys mialam ta diete ,ale nie utrzymalam wagi bo zaczelam jesc ,ale nie wrocilo znowut ak duzo i mam fajne cialko;) ale teraz jak bede duzo cwiczyc i ogranczac zle jedzonko to nie bede miala jojo;) ja ja mialam i juz i wiem ,tyle w temacie;)

no mozliwe ze nie bedziesz mialo jojo ,bo ja akurat i moja siostra nie mialysmy ,chyba ze jestes grubej kosci ,ale jesli tak jak piszesz nie to bez obaw, tylko potem cwicz;)

Gość dfkljsfd
Heheh, albo idiotka albo reklama :) Jesli jako kobieta masz w przyblizeniu dzienne zapotrzebowanie kaloryczne w przedziale powiedzmy 1500-2500 kcal, a do spalenia kg tluszczu potrzebny jest deficyt ponad 7000 kcal, to wylicz mi prosze jakim cudem spalilas 3kg tluszczu w 4 dni... heheheh

Ja mam do zrzucenia nie wiele,nie bylam wielorybem wiec wiem co robie ,a poza tym jak psize juz ja mialam i zadnego jojo nie bylo ;) bo mialam 2 razy a ostatnio wrocily bo zaczelam sie opychac i nie cwiczylam;) aaa tam myslcie co chcecie ,jesli wy macie do zrzucenia 15 kg czyt am iles no to rzeczywiscie problem ale ja mam malo a poza tym cwicze ;) a zreszta co wy sie przejmujecie ,chyba ja bede miala jojo ,nie wy co ?:D a tak nawiasem ,nie bede miala!! haha

Nie życzę Ci źle, ale uważaj, bo te kilogramy mogą bardzo szybko powrócić. Ja kiedyś schudłam w 5 dni 5kg i wszystko wróciło. Z gratisowymi 2 kg. :/

ja na silowni spalalam 1kg w miesiac.Nie bylam na zadnej diecie,tak ogolnie ograniczenie cukru,nie jadlam wieczorem,pieklam zamiast smazenia

dziewoje drogie kochane ta dieta jest raczej dla osob niegrubej kosci ,zeby jojo tak nie wrocilo a jesli po diecie nie zacznie sie objadac i bedzie miala cwiczeniowy tryb zycia to kg nie roca;) cos o tym wiem , ta dieta to moja przyjaciolka ;)

Przeciez piszesz ze kg wrocily bo sie opychalas,wg mnie to jojo czy moze inaczej sie to nazywa?

a ta dieta jest o niebo lepsza od oczyszczania organizmu czy glodowek ! polecam naprawde, ale pod warunkiem ze chcecie zrzucic mniej niz 10 kilo bo tak to lepiej inna miec bo grubi zazwczyaj maja jojo

a wiesz ile ja jadlam ? mnostwo i to te fast foody i slodycze ,a teraz nie zamierzam tego zaprzepascic wiec jojo nie bedzie;) no i cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc

a poza tym to znowu tyle tych kg nie wrocilo wiec teraz jak zmienie nawyki zywieniowe i tryb zycia to tymbardziej;)

ja Cie pociesze :) ja tez nie bylam typowym grubasem stosowalam i teraz uwazam na jedzenie i cwicze i sylwetka jest ta sama;)

Gość dfkljsfd
Tak, ta dieta jest lepsza od glodowek, to trzeba przyznac. Chociaz jesli spadlo 3 kg w 4 dni, to znaczy, ze zjadlas i tak duzo mniej kalorii niz powinnas. Tak czy inaczej czekam na wzor z obliczeniem, w jaki sposob stracilas 3kg tluszczu w 4 dni, skoro Twoim zdaniem to nie byla woda ^^

oo ja tez mialam Turbo i musze przynaz jest swietna i teraz czuje sie pewniejsza siebie a cos tu widze o jojo piszecie ,to zalezy : -czy potem wracamy do dawnych nawykow -czy cwiczymy -czy wczesnie bylysmy bardzo grubi -od organizmu

TURBO gORA ,NIC DODAC NIC UJAC!!!!!!!!! a jesli chodzi o jojo ,to jak sie pilnujemy po zakonczeniu to nie bedzie;)

Gość dfkljsfd
majeczka nie tylko od tego zalezy jojo. Jesli rozwalasz gospodarke hormonalna i tym samym zaburzasz metabolizm zla dieta, to pozniej tyjesz od rzeczy/ilosci, od ktorych tyc nie powinnas. Poza tym smieszne to, co wlasnie masa osob na tym forum pisze, czyli ze nie mialy jojo, ale kilogramy wrocily, bo "zaczely zrec". No coz... to jest wlasnie jeden z objawow. Wyglodzony, rozregulowany organizm, zaczyna przejawiac wilczy glod, ktorego nie sposob powstrzymac i "zaczyna sie zrec", czyli ewidentne jojo.

Majeczko zapomnialas dodac ze od diety rowniez