Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienna ochrona

nieregularne okresy a ciąża

Polecane posty

Gość codzienna ochrona

mam takie pytanko, do kobiet które od zawsze mają nieregularne cykle: czy miałyście problemy z zajściem w ciążę? Czy obyło się bez żadnej terapii czy jednak konieczna była pomoc lekarza?

Gość ten ciekawy samiec
a co z tym seksem?

Gość lepiej fiolet
po odstawieniu środków antykoncepcyjnych w trzecim cyklu zaszłam w ciążę :) bez żadnych problemów. cykle miałam długie, zawsze czułam kiedy miałam dni płodne p mojej ochocie na seks, nie wiem czy Ty tak masz mi to ułatwiło bardzo

Gość codzienna ochrona
No właśnie o to chodzi że ja też mam dość długie cykle 35-40 dni. Nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, na razie nie planuję dziecka tylko tak po prostu jestem ciekawa czy w przyszłości nie będę miała z tego powodu problemów z zajściem w ciąże

Gość lepiej fiolet
wiesz każdy inaczej, ja piszę jak to wyglądało u mnie. ja brałam tabletki długo, ale jak tylko odstawiłam to okres znów nieregularny. przed zajściem w ciążę nie brałam tabletek 2 lata więc one nie miały na to wpływu :) tylko ja nie należę też do osób, które non stop robią wyliczenia, obserwują wszystko co się tylko da... po prostu kochałam się z mężem wtedy kiedy miałam na to ochotę ( podczas dni płodnych ogromną) i efekty były po kilku miesiącach :) dodam, że ciąża bezproblemowa, zero omdlęć, wymiotów, pracowałam do końca 7 miesiąca :)

Gość codzienna ochrona
dzięki to co piszesz jest pocieszające, czyli nie ma się co stresować na zapas