Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tochybato:)

marihuana w ciazy...

Polecane posty

czy bardzo szkodzi na plod??czy od czasu to czasu jak kobieta zapali to stanie sie cos?nieto ze ja mam zamiar, ale mnie to zastanawia

Gość Duśka7777
Moja koleżanka jak jeszcze nie wiedziała że jest w ciąży to zapaliła ze trzy razy i dzidzi to nie zaszkodziło. Ale czy tak od czasu do czasu to nie wiem.

dzieki:) bo slyszalam rozne teorie na ten temat np ze nieszkodzi, ze szkodzi ze palily i dzieciaki urodzily sie zdrowe etecera

Dziecko ma za delikatny układ nerwowy żeby mu substancji psychoaktywnych dostarczać, to małe i tak ma niezłą fazę w brzuchu a jak dostanie za dużego kopa dopalacza to możesz mieć warzywko.

wlasnie oto mi chodzi rozni ludzie rozne teorie ja slyszalam ze niema 1000procent pewnosci, no ale wiadomo ze o dzidzie trzeba dbac...ja staram sie rzucic palenie papierosw bo dzisiaj wyszly mi 2 pozytywne testy(co prawda te 2 kreski byly mniej widoczne ale byly:D)

noo nikoretki zuje a jak mnie juz ciagnie do palenie to sie niezaciagam, wiem ze to go wno daje, ale mieszkam w uk gdzie sa akcje rzuc palenie i dawaja ci wszystko za darmo plastry itp to pojde do lekarza w poniedzialek bo sie strasznie oto boje

dzieki:D mieszkam w uk wiec tutaj bd miec za darmo nikoretki itp, narazie jeszcze pale ale mniej i sie niezaciagam jak pale, wiem ze to go wno daje ale coz zrobic cholerka no niemoge rzucic w poniedzialek rura do lekarza i niech mi daje plastry czy cos

Gość hjgguytu
.

Gość hroooh
dzień dobry? Zasnęłaś wczoraj? Ja kiepsko - po 3 znowu i znowu no 7 na nogach Wyglądam jak wampir

Gość hroooh
dzień dobry? Zasnęłaś wczoraj? Ja kiepsko - po 3 znowu i znowu no 7 na nogach Wyglądam jak wampir

Gość Kravatka
Wampirze, pomyliłeś tematy..

Gość hroooh
Nie pomyliłam Pisałam z autorką wczoraj na innym topiku

Gość ritutitu
za granica lekarze przepisuja medyczna gandzie na problemy z wymiotami w ciazy i ciezarnym z glejakiem. Poczytaj o wynikach badan pani dr Melanie Dreher nt. wpływu marihuany na płód. Ja osobiscie przestalam palic na czas ciazy, moge sie przeciez powstrzymac dla dobra dziecka. Gandzia to nie to samo co fakji czy alk, jak pisza niektorzy ignoranci, jednak osobiscie radze sie powstrzymac na czas ciazy i karmienia, zeby dziecko makumby nie dostalo ;)

nie chce was potępiać,ale moja koleżanka była taka mądra i paliła w ciąży zioło. Dziecko nie dosc ze urodzilo sie bez jednej raczki to jeszcze opoznione w rozwoju i do tego od samych narodzin bylo uzaleznione od tego gowna. teraz ziolo to sama chemia,sam fakt ze mieszasz to z tytoniem to juz trujesz. "kazdy buch" zabiera Twojemu dziecku tlen!! prosze opamietajcie sie,to ze innej sie nic nie stalo to nie znaczy ze u Ciebie tez tak bedzie.

Gość maska zorro
Lora, Wszystko zalezy od czestotliwosci spozywania. Np moj lekarz pediatra mnie zachecal do lampki wina ra z w tygodniu w ciazy i w czasie karmienia. O ganje nie pytalam, nie palilam i nie pilam mimo wszystko bo lepiej nie eksperymentowac. No ale, sadze ze od lampki wina raz w tyg i od bucha marychy raz na czas dziecko sie nie uzalezni.... Ona musiala tony tej marychy palic jesli dziecko bylo uzaleznione. Jak wiemy zadna przesada dobra nie jest..... Wszystko jest dla ludzi ale dla tych madrych ktorzy potrafia madrze korzystac z darow ziemi.

mi tez lekarz mowil ze od lampki wina nic sie nie stanie,ale w ziole sa toksyny,w pierwszym trymestrze moga uszkodzic mozg. a powiedz mi po co palic jednego bucha?? chyba jezeli ma sie taki zamiar to mozena sie powstrztymac ja sie dowiedzialam w 5 tyg ze jestem w ciazy,nie chcecie wiedziec co robilam przez te 5 tyg teraz moje dziecko ma AZS i siebie o to obwiniam....takze lepeij nie pic i palic,na wszelki wypadek bedzie jeszcze czas zeby sobie odbic:)

Gość efhnbad
tak samo jakbyś paliła fajki. nie tak samo!!! fajki szkodzą bardziej :) pali sie je permanentnie

NO NIE TAK SAMO TYLKO GORZEJ!!!. moze dozylnie heroine zajebiesz bo co to za roznica ... raz to i tak sie nic nie stanie. !!!

Gość pukle kasztanowe
to że dziecko urodziło się zdrowe nie znaczy że palenie nie szkodzi. A skąd wiecie że nie obniżyło to jego zdolności umysłowych, Może miał się urodzić geniusz a przez zaćpaną mamusię będzie przeciętny debilek. Skoro jaranie w ciąży nie szkodzi to i niemowlakom serwujcie mleko z gandzią.

Gość ritutitu
ignoranci widze maja argumenty, ze kapcie spadaja. Idzcie, usiadzcie, napijcie sie piwka pieprzeni hipokryci.