Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilam dzis spodnie

czy rabaty w Big Starze będą poglębione

Polecane posty

bo skusilam sie na spodnie za bagatela 169,99 i nie wiem czy nie przeplacilam. Owe spodnie byly oczywiscie z przeceny , bo normalnie za 249,99 bym ich nie wziela :D

Pewnie zwiększą przeceny, ale do tego czasu lepsze modele i rozmiary mogą być przebrane :)

ojejo to mnie zmartwilas :(

Gość nuihiu
będą poglębione :D

Przecież kupiłaś spodnie o jakieś 80zł taniej,to powinnaś się cieszyć:) Ceny spodni w big star nie spadną i tak poniżej 120-130zł, tak myślę.

ale dziewczyny mam dylemat, bo spodnie są fajne ale wiecie.. jakby to powiedziec są strasznie niskie, i teraz gdy je zalozylam w domu to wydaje mi sie ze są za niskie, bo jak sie tak bardziej wyciane to przepraszam za wyrazenie ale widac mi troszke wloski lonowe :( mam nadzieje ze was nie zniesmaczylam :D

Hm, to muszę być naprawdę niskie, skoro widać włoski. No ale przecież od czego jest depilacja :D A rowka nie widać jak się nachylasz? Chyba mają zbyt niski stan w takim razie.

na dupci są spoko :) tylko z przodu niziutkie i nie wiem czy jutro ich nie wymienic na jakies wyzsze :) musze to przemyslec, musze wam sie przyzanac ze to moje drugie spodnie z Big Stara pierwsze kupilam pół roku zimą , oczywiscie tez na wyprzedaży :P ale kupilam rozmiar wieksze i tak fajnie nie lezą jak te :)