Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony znak stop

Mam dosc biedy

Polecane posty

Gość czerwony znak stop

W sumie mam 26 lat, zarabiam 1300 zł. Tak szukam lepszej pracy ale z marnym skutkiem. Kasa starcza mi na oplacenie rachunków i podstawowe wydatki i to wszystko. Do kitu to wszystko. Cała moja mlodosc minela a ja z niej nie korzystalalm bo zawsze ograniczala mnie kasa. Teraz jest tak samo na nic mnie nie stac. Nie marze o luksusach tylko tak aby czlowiek nie martwil sie czy dozyje do 1pierwszego. Co radzicie, wlasna firma? Bo ja mam dosc

Gość Piczekson Orange
A gdzie robisz ?

Gość seksowny zarloczek
tyle to ja w jeden dzien zarabiam

Gość grbnhytnytn
ja jestem niepelnosprawna i mam 540 zlotych renty----zazdroszcze ci tej kasy co ja zarabiasz:o serio:/

Gość Jak facet jest niskiego wzrost
u, to niestety kokosów nie zarobi!! Niscy faceci zarabiają najmniej, był nawet o tym taki artykuł. Niestety - nie urosłeś to się męcz!! :(

Gość fdsfds
pociesz sie ze na Ukrainie zarabiają 200 zł miesiecznie a ty masz 1300 zł

Gość fdsfds
wiec przynajmniej w teorii nie jest tak zle

Gość czerwony znak stop
Ja rozumiem ze z perspektywy jednych 1300 zł to dużo. Ale ja pisze o swojej sytuacji i chce obiektywnych opini. Za granice nie wyjade gdyz byłam na wakacjach i po prostu mi sie nie podoba. Chodzi o poprawe sytuacji tutaj. Jestem ekonomistka z wyksztalcenia z dwoma jezykami obcymi. Kiedys zarabialam wiecej 1600 na reke ale to byla korporacja i byla taka rotacja ze po prostu odpadlam. Jestem jeszcze mloda a moje zycie wyglada tak ze w weekendy siedze w domu bo nie moge sobie pozwolic na zadne wydatki. Na studiach tez bylam biedna kazdy grosz oszczedzalam byle je oplacic. No niech to szlak. Czlowiek ma po prostu dosc. Zastanawiam sie jak to zmienic, bo napewno mozna. Sa ludzie ktorzy zarabiaja, wiem ze niejednokrotnie to ciezka praca. Mi tam nie chodzi o wielka wyplate, te 2000 by mnie zadowolilo. Moze sa jakies dziedziny w ktorych pracy warto poszukac, moze podpowiecie?

Gość qwe2312
młode osoby czesto zarabiają mało, im dłużej pracujesz = rośnie ci staż i jesteś lepszym pracownikiem. może nie warto się zupełnie przekwalifikowywac, tylko zrobic jakies dodatkowe kursy zebyś była lepsza konkurecja w tym zawodzie... W Polsce niestety tak jest że kobiety zarabiają mało, i jeszcze głupie na to się zgadzają, żeby ich faceci nie byli w stresie że sa do niczego...

czerwony znak stop masz dobre wykształcenie, 2 języki i meczysz się w Polsce tylko dlatego ze ''Za granice nie wyjade gdyz byłam na wakacjach i po prostu mi sie nie podoba'' możne i nie podoba ale żyjesz lepiej. twój wybór.

Gość czerwony znak stop
Tak naprawdę moje dobre wykształcenie za granicą gowno znaczy, bo nie jest to wykształcenie z tego kraju. Mam rodziców tutaj, musze im pomagac, nie mogę ich zostawic. Nie jestem stworzona do życia na obczyźnie także to kategorycznie odpada.

Gość qwe2312
a jakie miasto?

Gość czerwony znak stop
idioci - wiesz ja się radzę,chce sama znalezc. Nie wiem czy jestes uczciwy wiec z propozycji nie skorzystam ale dzięki

Gość FDGDFGDFRDFG
jak moglas studia skonczyc jak piszesz szlaK a pisze sie SZLAG!!!!!!!

Gość siri
Może wyjedz do dużego miasta w kraju, rodzicom załatw prywatnie opiekę w firmie opiekuńczo-pielęgniarskiej jak jest taka potrzeba ...

Gość czerwony znak stop
Zwykla literowka, tez mi wielkie rzeczy. I zaraz jakis cymbal musial sobie humor poprawic. A co niby myslisz ze po studiach sie bykow nie robi wielki profesorze?

Gość czerwony znak stop
Ja mieszkam w Katowicach. Niby gdzies tam ostatnio czytalam ze laska w moim wieku zarabia 4000 netto, ale to w Warszawie, tylko nie wiem w jakiej dziedzinie chyba finanse. Tylko wiadomo tam wszystko drozsze ale i tak odklada jakis tysiac.

Gość że tak się wtrącę
4 tysiące to mało (nawet jak na W.) ? :o chyba sobie kpisz ziomuś :o

Gość czerwony znak stop
Moze i dla Ciebie mało, ale jak na kobiete 26 lat to jest dobry zarobek, skoro jeszcze tysiac potrafi odłożyc.

Ja w tym momencie koncze kierunek po ktorym tez bede zarabiac, w poczatkowych latach pracy, 1300zl - i duzego znaczenia nie bedzie miala w tym zawodzie moja znajomosc 3 jezykow obcych. Postanowilam sobie dorobic II kierunek poniewaz ten drugi da mi lepsze perspektywy finansowe a mozna polaczyc prace zwiazana z tym II z wykonywaniem pracy po tym I. Moze tez tak zrob??

Gość llalallala
a jakie to kierunki?

Gość FDGDFGDFRDFG
literowka ahahah a K jest zaraz obok G no zalllllllll

Gość gretzza22
Własna firma to dobry pomysł, warto spróbować może równolegle z etatem? Jednak żeby być skutecznym we własnym biznesie trzeba wiedzieć: Jak i gdzie znaleźć pomysł na biznes? Jak i gdzie testować pomysły za małe pieniądze? Jak rozgryźć konkurencję? Jakie dwie proste czynności dadzą Ci 40% sukcesu? Jak pracować za stawkę, która Cię w pełni satysfakcjonuje? Jak osiągnąć 80% skuteczność sprzedaży odpisując na maile? Jak prowadzić rozmowy telefoniczne, aby klienci sami chcieli kupować? Jak zwiększyć efektywność nawet o 400%? więcej poczytacie tutaj: http://od-pomyslu-do-sukcesu.zlotemysli.pl/empatia,cafe/