Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikita-yo

jak znalezc chlopaka???

Polecane posty

Gość czikita-yo

jestem mloda, bardzo ladna i atrakcyjna dziewczyna. nie mam obecnie chlopaka, nie pracuje, studiuje zaocznie, nie mam zadnych znajomych ani przyjaciol. siedze caly czas w domu. chce miec chlopaka ale nie wiem gdzie mialabym go poznac ;//// przeciez nie bede zaczepiac obcych facetow na ulicy :/// mieszkam w bardzo duzym miescie, gdzie moge znalezc faceta pomocy :( rozumiem ze majac znajomych jest latwiej

Gość chłopak ze 100licy
już mnie znalazłaś :)

moja droga tak naprawde jak sie chce to nie ma,wiec poczekaj az milosc sama Ciebie znajdzie,a tak napewno sie kiedys stanie:) i pewnie warto czekac.... a jesli juz chcesz kogos poznawac to otworz sie na ludzi ,znajdz sobie fajne kumpelki ,z ktorymi bedziesz mogla gdziesz wyskoczyc

Gość czikita-yo
to jest tak ze pare lat bylam w powaznym zwiazku i tak naprawde liczyl sie tylko on. i dlatego odstawilam znajomych na bok a i nowych tez nie potrzebowalam. a teraz obudzilam sie sama i z reka w nocniku :/

Gość Dalar
---- czikita Zacznij od powiedzenia w którym mieście mieszkasz ;) Potem udaj się do lokalnego salonu fryzjerskiego i zwierz się fryzjerowi. On nie dość że zrobi Cię na bóstwo to jeszcze opowie o lokalach w których można poznać fajnych facetów. Nigdy nie zaczepiaj faceta jako pierwsza. Nigdy się w niego nie wpatruj. Jak wasze oczka się spotkają przerwij kontakt po chwili. Ewentualnie jakiś drobny uśmiech i odwróć głowę. Jeśli jesteś taka jak piszesz nie będziesz długo czekać. Nie opędzisz się od adoratorów. Jak ci się facet spodoba daj mu numer. Nigdy nie pozwalaj się odwozić. Jeśli nie masz przyjaciół koniecznie miej kasę na taxi ;) Po rozdaniu kilku numerów część facetów z pewnością oddzwoni ;] Miłej zabawy

Gość czikita-yo
w krakowie ;/////

Gość czikita-yo
a dlaczego nie pozwalac sie odwozic?? a poza tym nie wyobrazam sobie isc gdzies sama i polowac faceta ;/// no patowa sytuacja normalnie. a myslalam ze mnie to nigdy nie spotka

Gość krakussssska
to wbijaj do mnie i już idziemy ci poszukać faceta :D

Gość czikita-yo
a poza tym nikt mnie na bóstwo nie musi robic bo juz bardziej sie nie da :P

Gość czikita-yo
hehe wiesz mi nie musisz 2 x powtarzac :P chetnie bym gdzies wyskoczyla

Gość krakussssska
ile masz lat ? serio, lbuie wyzwania, jakbyś chciała kiedyś gdzieś wyskoczyć to daj cynka :D

Gość czikita-yo
22 :P a ty?

Gość krakussssska
prawie 20 :) w krk centralnie mieszkasz czy gdzies na obrzeżach ?

mamy tak zwane "równouprawnienie" i polowanie kobiety na faceta nie jest niczym niezwykłym...:P

Gość czikita-yo
niedaleko bonarki ;)

Gość czikita-yo
mozna polowac ale gdzie? na ulicy? jesli sie nigdzie nie wychodzi...

Gość Dalar
Hej dziewczyny, dajcie mi namiar gdzie się będziecie wybierać i jeśli nie będzie mi to z czymś kolidowało to spróbuję być w danym miejscu :D

Gość krakussssska
tzn aktualnie mnie nie ma w krk, ale ja bardzo chętnie się gdzieś zapuszcze na turnee po klubach :D

Gość czikita-yo
heheh kurde bo sie jeszcze skusze :P

Gość krakussssska
nooo mały diabełek ze mnie, kuuszę :D wiesz ja do tego na lzuie podchodze, chcesz to super jak nie, to trudno :)

Gość czikita-yo
ja tez podchodze na luzie :) ja jestem bardzo otwarta osoba i nie uwazam ze to cos dziwnego itd. ;) kazdy sposob poznania nowych znajomych jest ok :)

Gość krakussssska
jesli jestes bardzo otwartą to czemu brak przyjaciol ? no ja zas jakas otwarta zbytno nie jestem, ale poszukać faceta bym ci chciała :D

Gość czikita-yo
bo rozstalam sie 2 msc temu z facetem z ktorym bylam 5 lat. mieszkalismy razem i nie roztswalismy sie praktycznie w ogole. tzn bylismy ze soba nierozlaczni i nie potrzebowalismy nikogo. i dlatego ja odsunelam wszystkich od siebie bo ON byl dla mnie wystarczajacy. a teraz zostalam sama, w obcym miescie, bez znajomych itd ;/ a bez faceta jest jakos tak dziwnie, nie jestem do tego przyzwyczajona

Gość krakussssska
aaa rozumiem, tak to jest ograniczac się do jednej osoby ... ale nic straconego ;) jesli chcesz to pisz na : piekielko@onet.pl to mozemy zmiażdzyc jakąś impreze i poznac facetow ;D

Gość czikita-yo
ok super :) odezwe sie na bank :)

Gość stokrootka97.97
hmm autorko lepiej nie pisz, bo jak ktos ma email "piekielko" .. i zagaduje na portalach spolecznosciowych ;) wiecej ostroznosci polecam:)

Gość krakussssska
hihi, nie no spoko, uważam ,że nie ma się czego bać, pozdro ;)