Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może ktoś pomoże

ZBIERAMY NA KOLONIE + POTRZEBNE RZECZY DLA MICHAŁA ZE SZCZECINA

Polecane posty

Gość jutro podniosę ten
temat, ile dokładnie kaski jeszcze brakuje?

Gość dsdsdsd
no super, sami nie mamy kasy na wakacje a mamy dawac jakiemus bachorowi, smiech na sali. ponasrywane ostro macie w tych lbach drodzy studenci, poza tym: do nauki

Gość ionka
dodałam na fejsie waszą stronkę, na pewno ktoś z moich znajomych jak i ja pomożemy, jestem z polski południowej ,a może ten chłopak ma jakies rodzeństwo? może im tez trzeba cos zakupić?

Gość ciekawabelgr
'a może ktoś pomoże i mnie ostro przeorze' hahahahaha.podszywy wy nigdy nie zawiedziecie:D jak mam zły humor

Gość bojak26
u mnie pod restauracje przychodza malolaty myc samochody, ciezko sie dziadostwa pozbyc ale co sie dziwic jak glupot klientom nagadaja i taki daje im 100zl i jeszcze na obiad zaprasza

Gość ionka
o jejku nie chcecie nie pomagajcie, nikt was do tego nie zmusza, ja też nieraz zostałam wyrolowana i przez cyganki i przez nawet staruszki ale może na te kilka razy co się wciełam to i kilka razy pomogłam, sprawa prosta wasze pieniądze, nie dawajcie jak nie macie na to ochoty. a ja jestem pod wrażeniem organizatorów tej akcji że nie przeszli obojętnie koło tego chłopca, tez kiedys byłam w takiej sytuacji jak ten malec i wiem jak to jest jak się marzy o nawet najpotrzebniejszych rzeczach, tez zbierałam puszki butelki, pomagałam sąsiadom aby mieć na te głupie nawet farbki do szkoły czy plastelinę. cała ta akcja wzruszyła mnie. dając dobro ona do was powróci ze zdwojoną siła.

Gość resident
lepiej mu ksiazki do szkoly kupcie. A mi kto postawi wakacje?

Gość nie wiem z której wy obory ale
resident-- nie musisz pomagać, pewnie lepiej nikomu nie pomagać ,bo wszystkim się nie da !

Gość wypowiem sie i ja
po 1. Jestem przeciwna samozwańczym mini organizacjom nawet w takim celu jak Wasza. Cel piękny, ale...i tu długa lista. po2. Czy nie lepiej i skuteczniej byłoby zainteresować losem chłopca miejscową organizację Caritas (Szczecin to duże miasto) lub organizację pozarządową (o charakterze charytatywnym), zarejestrować w niej chłopca i stworzyć mu subkonto, na które wpływałyby pieniądze? Tak a organizację zawsze można sprawdzić i rozliczyć. Możliwości oficjalne i legalnej pomocy jest wiele