Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hulajaca

Hulali w Opolu i pili kakao:D

Polecane posty

Gość Hulajaca

kto zahula ze mna?

dzieki za przypomnienie hiciora z czasów mojej młodości, jakos kiedyś na to bym nie zwrócił uwagi, ale dziś... Hulaj słoneczko

Gość Hulajaca
pohulasz ze mna?:D

Gość Hulajaca
no to kolorowe jarmarki ooooo i ciuszek leci tfuuuu

Gość Hulajaca
to teraz dalsza play lista Malgoska mowia mi on nie wart jednej lzy ....i biustonosz fiuuuuu

Gość Hulajaca
bierz mnie bedzie wspaniale :Dale jeszcze nie pora:D

Gość Hulajaca
pamietam tez to stracilam cnote bo co bo sama tego chcialam stracilam cnote i co i nigdy juz nie bede miala:D

Gość Hulajaca
You-re my heart you're my soul i spodniczka w dol fiuuuuu

Gość Hulajaca
jeszcze nie:P trzepala Zoska dywan z dywanyu lecial kurz ...

Ja pierniczę! To był pewnie jakiś 80 albo 81 rok jak Majka Jeżowska śpiewała "Hulali po polu..." w Opolu. Pamiętam, że miała takie obleśne gatki coś jak bryczesy. Gdybym wtedy wiedział już co to onanizm to bym się onanizował myśląc o niej. Trochę dziś mi się zmieniło i ona już mnie nie podnieca ale młodość ma swoje prawa...

Gość Hulajaca
boys boys boys w basenie spiewam .Pamietacie?

Jak Sabriba śpiewała w takim teledysku, w którym poprawiała sobie kostium kąpielowy bo się jej z biustu obsuwał to moja Ciotka zawsze waliła Wujka po łbie. Wtedy jeszcze wie wiedziałem dokładnie za co. No może trochę wiedziałem ale nie do końca. Ciotka miała całkiem nieduży biust...

Gość Hulajaca
to Ty mlodzik jestes Stary satyrze ;) Ja juz wiedzialam jak sie calowac:D

A zaśpiewasz też "Jak się masz, kochanie?" Ale koniecznie załóż długie kozaczki do szortów, żebyś mogła świecić udami. A na górę coś z głęboko wciętym dekoltem. I trwała na głowie. Mój ideał kobiety kiedy byłem w wieku kilku lat...

Ciekawam, jakie ja seksowne piosenki będę wspominać mając lat x. Jeżeli ktoś w moim wieku wymemła, zaciskając sztuczną szczękę "I kissed a girl" albo "Dżagę" czy inne gie, to popełnię harakiri drewnianą laską.

Gość Hulajaca
Bo we mnie jest sex, Gorący jak samum. Bo we mnie jest sex, Któż oprzeć się ma mu? On mi biodra opływa, wypełnia mi biust, Żar sączy z mych ust. Bo we mnie jest sex, Co pali i niszczy. Dziesiątki już serc Wypalił do zgliszczy.

No, Hulająca, teraz to ujęłaś mnie za serce! Przy dźwiękach (i obrazie) wydawanych przez Kalinę Jędrusik chętnie onanizowałbym się nawet teraz! Śpiewaj jeszcze bo zupełnie o Tobie zapomniałem!

Gość Hulajaca
rurki i katana;)) a chlopaki spiewali Ire;) Hej Mała wielką damą jeszcze możesz być Hej Mała hej, śmiej się z tego śmiej Hej Mała hej, nie ja pierwszy mówię Ci jak żyć Hej Mała hej, śmiej się z tego śmiej

Gość Hulajaca
a potem juz spiewalismy Odpłynął już z ekranu snów tęczowy jacht. Nagle znów nie masz nic oprócz mnie. Jak Zorba tańcz, graj tak, jak ten, co wszedł na dach. Lepiej być razem, niż dużo mieć. Złote obrączki i róże płonące, Rozmowy, które są, jak małe słońca. Złote obrączki, nasz cały majątek, Ruchome święto dwóch serc, magicznych rąk.