Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM CIAGLE NIEPEWNA

NIE MOGĘ O NIM PRZESTAC MYŚLEC.....KIM ON JEST?

Polecane posty

Mam dośc nietypowy problem. Jakiś czas temu korespondowałam z nieznajomym na czaterii, jako pierwszy wysłał mi kilka zdjęc z emaila w nazwie którego bylo imie i nazwisko (nie wiem, czy jego). Odniosłam wrazenie jakbym go juz gdzis widziala. Odeslalam mu swoja fotke. Po chwili zaczal pisac do mnie erotyczne teksty. Następnie oświadczyl, ze mnie zna i ze to nie jego zdjecia, ktore wyslal, ze mnie widuje, ze kiedys sobie fantazjowal...itp. Wiedzial gdzie mieszkam (choc w rozmowie podwalam inna miejscowosc). Po czym sie rozlączyl i nie napisal kim jest. Niestety przez przypadek usunelam jego maila wraz ze zdjeciami i nie moglam mu sie przyjzec. Probowalam go po tym imieniu i nazwisku odnalez na nk, facebook...ale jakos wszystko nie trzymalo sie kupy. Po pewnym czasie wyslal mi pustego maiala, napisalam wiec do niego by udowodnil ze mnie zna. Nic nie odpisal Minelo juz sporo czasu a ja wciąz nie moge zapomniec, nurtuje mnie kim on jest. watpie by zdjecia ktore przeslal nie byly jego (przeciez nie wiedzial na poczatku rozmowy z kim pisze, poza tym gdyby byly fikcyjne to wyslal by jedno a nie kilka. Usilowalam sobie przypomniec jego na tych zdjeciach i po przemysleniach mam dziwne wrazenie, ze to osoba z ktorą kiedys pracowalam (niestety tu by sie nie zgadzalo imie i nazwisko, ktore bylo w emailu). Nigdy blizej go nie poznalam choc wydawalo mi sie, ze jest mna zainteresowany. Choc chcialam go wtedy lepiej poznac nie zrobilam tego z pewnych powodow o ktorych nie bede pisac. Myśli nie dają mi spokoju tak bardzo chcialabym sie dowiedziec kim byla osoba z ktorą pisalam, mam email ale przeciez nie zapytam o to wprost bo nie odpowie. Jak wiec inteligentnie poprzez email dowiedziec sie kim jest (tak by nie wiedzial, ze ja to ja)...Czy ktos ma propozycje...bo ja juz odchodze od zmyslow.

halo! czy ktos ma pomysl!

Gość never endin stoooryyy aaaaa
czy jego internetowe inicjały to R.R.?

Gość gienia ahhabba
no ja , stresc to

R.R nie.

bo mialam podobna przygode i koles nazywał sie Rafał. R. ;p

i dowiedzialas sie kim jest?

Gość hjkjklhhj
Jesteście głupie i naiwne do bólu. Internet to największy syf jaki jest, każdy może być każdym i kim chce. A co to takiego ściągnąć kilkanaście, ba nawet kilkadziesiąt fot od obcego faceta z neta, który ma konto na NK, photce, FB i innych badziew:D Z takimi osobami się nie pisze, tylko real może to zweryfikować, czyli trzeba było uciąć na początku. Spotkanie w realu i nic więcej mnie nie interesuje:P, ale to zaleta mądrycz ludzi

taa, pare miesiecy pożniej.

Gość FFSAFSAFS
ODBBYTTTTTTTTTTTTTTTTT

hjkjklhhj ...co nie zmienia faktu, ze mnie zna... Ja, jego nadal nie znam i chcialabym sie tego dowiedziec, dlatego pytam czy ktos ma pomysl jak do tego dojsc

Gość hjkjklhhj
Byłam kobietą, chciałam coś wiedzieć i się dowiedzieć, od takiej pustej kretynki jak ty!!!!!!! Zalogowałam się jako facet, przesłałam zdjęcia!! Ona się zakochała, ja się dowiedziałam co chciałam!! Fakt trwało to u mnie pół roku!! Chcesz coś jeszcze wiedzieć więcej:D

Gość ????????????
Do NEVER rafal jak dalej???????????????

Gość ????????????
????????????????????????

Gość ????????????
NEVER

Gość ????????????
never to b.waznee

Gość Dalar
---> autorka wątku Kobieto załamujesz mnie. Jakiś zbok przysyła ci foty, potem mówi że nie są jego, a ty się w nim zadurzasz. Przecież to jakaś parodia życia, parodia podrywu. Daj sobie spokój z takim prymitywem i zacznij oglądać się za normalnymi facetami

Gość JESTEM CIĄGLE NIEPEWNA
nie twierdze, ze sie zadurzylam w obcym facecie, chce tylko wiedziec kim jest...

Gość ????????????
Pisz maile ,wyciagnij jak najwiecej inf.od niego

up kto mi pomoze rozwiązac ten straszny problem.. jestem załamana, może iść do jasnowidza, jak myslicie ?

Gość ????????????
Nie to jest smieszne to wyzej to podszyw????

to podszywy...dobra zamykam temat.

Gość ????????????
Pisz maile ,w konu musi sie odezwac!!!!!!!!!!

Gość rttrrttytyyttyrr
wpisz tego maila a także imie i nazwisko w wyszukiwarki - czasem dużo można się dowiedzieć polecam tą wyszukiwarke: http://www.123people.pl/ niektórzy bardzo dużo zostawiają śmieci po sobie w necie, na różnych forach czy specjalistycznych portalach.... tym sposobem możesz dojść kto to jest