Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxNatkaxx

Sposób na masturbację.

Polecane posty

Gość rozczarowana,,
Nie rób tego! Był na ogólnym wrzucony film z facetem co sobie wkładał słoik. I źle się to skończyło. :o

Gość xxNatkaxx
Wiem. Perwersja wyżej też taki film wrzuciła.

Gość rozczarowana,,
I nie boisz się, że może w każdej chwili pęknąć? Pomyśl, że w najlepszym wypadku jedziesz z takim szkłem w pochwie do szpitala i jest wielki wstyd, a w najgorszym razie się wykrwawiasz, albo dostajesz zakażenia. :o

Gość rozczarowana,,
Nie wiadomo co będzie jak pęknie. Może rozciąć cię poważnie, może utknąć i nie poradzisz sobie sama. Jak dla mnie to głupota. Kup coś bezpieczniejszego. Zamiast szklanej butelki coś metalowego, albo plastikowego. Kup sobie nawet wielką świecę, coś w tym stylu jak nie chcesz wibratorów. Ale nie ryzykuj ze szkłem!

Gość xxNatkaxx
Nikt o tym nie wie. Tylko ja i Wy-tu na forum. Mi sie wydaje, ze to nie pęknie, bo szkło jest doyć twarde...No, ale róznie bywa. Może faktycznie robię lekkomyślnie.

a nie lepiej zaczac biegac truktem z psem na smyczy....dla rozladowania energii??

Gość xxNatkaxx
Nie mam psa. Hehe... Moze i lepiej....Ale masturbacja jest przyjemna. Ja też ide spać.

Gość rhsryjrsyjr
jak ty kurwa mieścisz butelkę w cipie :O:O:O no chyba,że tylko szyjkę wkładasz bo tak to sobie tego nie wyobrażam

Gość boy93
Spróbuj tak.. weź papier toaletowy owin na rękę (tak pół albo nawet całą rolkę) ściągnij z 4 palców i pod wodę. zmocz cały wyciśnij i wółż do woreczka foliowego, no i już masz gotowe. bezpieczne i szykie, możesz eksperymentować z kształtami i rozmiarami. mozesz coś dodać jako rdzeń spróbuj naprawde ;)

Gość do rhsryjrsyjr
Będziesz rodzić dziecko to zobaczysz, że i więcej się zmieści. Jak kobieta jest podniecona to mogę włożyć bez problemu rękę. Nie znacie swoich możliwości.

Gość xxNatkaxx
Czasem wchodzi tylko szyjka butelki. Ale czasem więcej. To zależy od stopnia podniecenia. Boy 93, jestem ciekawa jaki będzie tego efekt. Chyba spróbuję.

Gość xxNatkaxx
Nie robię tego przy kimś. Ale jak masz swoją kobietę, to ją poproś, niech zrobi to przy Tobie. A jak nie, to może jeszcze ktoś się znajdzie, żeby Ci pokazać.

Moja kobieta robi to przy mnie, ale ma wibrator. Ja chciałbym to widzieć z Twoim udziałem. Lubię eksperymentować.

Gość xxNatkaxx
Jeśli masz kobietę, to powinieneś się nia zająć. Na pewno nie byłaby szczęśliwa wiedząc, że ogladasz inne. Nie pokażę Ci, bo tutaj każdy jest anonimowy i tak powinno zostać. Nie mam zamiaru się ujawniać. A poza tym, skąd mogę wiedzieć, że nie jesteś np. sąsiadem z klatki obok? :p

Nie będę nalegał, oczywiście. Szanuję anonimowość. W naszym wieku na pewne rzeczy się partnerowi już zezwala.