Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cea

Jak się z tym pogodzić?

Polecane posty

Zakochałem się w jednej dziewczynie, pisałem z nią bardzo długo. W końcu spotkaliśmy się. Chciałem jej wkońcu powiedzieć że się zakochałem , że ją kocham, lecz nie miałem jak gdyż nie miała czasu na spotkanie i napisałem jej to na GG. Powiedziała, że nic więcej do mnie nie czuje jak do kumpla, że nic z tego nie będzie. Z tego powodu cierpię, nie wiem ile to może trwać... kolejny rok? Gdy jest weekend czy wolne powoli mi przechodzi ale gdy ją znowu widzę w szkole to normalnie nogi mi się " załamują". Wiem że z tego już nic nie będzie... Od tego czasu boję się miłości .., pewnie kiedyś mi to przejdzie i niewiem czy kiedykolwiek pokocham znowu tak dziewczynę. A tak w ogóle to mam taką depresje, lęk. i niewiem co dalej :/... Na dodatek widzę ją każdego dnia w szkole... Wiem, że czas leczy rany... Pewnie usłyszę odpowiedz "nie była mnie wart" czy coś w tym stylu... Ale ja naprawdę nie wiem jak mam sobie z tym radzić.

Gość nieładnie
Z tego się po prostu wyrasta, to przechodzi tak jak katar. Trochę cierpliwosci i będziesz się śmiał.

Gość MarikaAzzura
zawsze tak sie mowi po KAZDEJ nieudanej znajomosci- czy sie zakocham itd itp. i w 99% przypadkow okazuje sie, ze tak, wiec luzik. dlaczego mialaby nie byc ciebie warta? kazdy ma prawo do tego, by nie kochac drugiej oosby i niechciec z nia byc. Poza tym nie chcialabym umniejszac twoich emocji, ale jednak napisze ci, ze to, co czujesz to nie jest milosc wcale. sam kiedys to zrozumiesz :)

Gość dsdsdsd
do nauki tępy gowniarzu

Widać, że nie dorosłeś do tych spraw... bo piszesz jak 8-latek. --------- Może jeszcze ktoś mi doradzi? Jak sobie radziliście z nieodwzajemnioną miłością?

trzeba się pogodzić z tym i iść dalej - trzeba szanować wybory innych , ze ktoś nas nie chce.....widocznie ten ktoś, nie widzi w nas partnera...:)

MarikaAzurra czemu tak sądzisz? "to nie jest miłość wcale"?? Przecież wiem co do niej czuje...

Gość ddfdfdfdf
przeciez to jakies gimgowno :O

Aha widzę jak tu pomagacie ... Człowiek chce byście mu coś poradzili a tu odpowiedzi "gimgowno" itp.. Dziękuje bardzo wszystkim, już naprawdę nie wiem z kim mogę o tym pogadać...

Gość asssmiit
wiem mam taki podobny stan co ty..zapraszam na porady ez i dla mnie .. "co zrobic"

Gość Zajmij się nauką
i robieniem tego, co naprawdę lubisz. Pewnie masz jakieś hobby? Im bardziej oddasz się tym zajęciom, tym mniej będziesz o Niej myślał. Teraz są wakacje, a Ty jesteś jeszcze uczniem, więc masz wakacje. Masz więc dodatkową możliwość - wyjedź gdzieś i spędź tam czas aktywnie, baw się na całego (ale bez przesady, nie rób głupot, to znaczy nie zalewaj smutków alkoholem, itp.). Pomoże zmiana otoczenia oraz skupienie na ulubionych zajęciach. W końcu będziesz widział Ją jak przez mgłę, a niebawem przestanie boleć. Aż stanie się tylko wspomnieniem. Wyjazd i oddanie się swojemu hobby powinny pomóc na depresję, jeśli ją masz, pod warunkiem, że naprawdę poświęcisz im czas. A jeśli nie pomoże, to znaczy, że już zbyt mocno chorujesz i musisz udać się do psychiatry po leki, a potem iść na terapię. Ale sądzę, że w Twoim wieku to jeszcze nie depresja, wiec te dwa pierwsze sposoby pomogą. A potem znów się zakochasz, mam nadzieję, że tym razem szczęśliwie.

Dziękuje za porady, spróbuje czymś się zająć pewnie będzie ciężko się zmobilizować, ale spróbuje. __________ Może jeszcze ktoś ma jakieś sugestie ?