Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa przyjemność :D

Mam wielką, czerwoną malinkę na policzku!! Niczym tego nie da...

Polecane posty

się zatuszować :O znacie jakieś sposoby żeby zniknęła? Jak ja się pokarzę? z taką malinką :(

no kuźwa nikt nie wie?!

Gość bippppp
na zatuszowanie nie znam żadnego sposobu, ale wiem, że jak posmarujesz ją grubo kremem nivea (nie rozcieraj) to szybciej schodzi.

Gość uyvdsdsd
nie glupia krowo, nikt nie wie!! dalas sie ssac po ryju, to masz teraz za swoje :O

mi też kiedyś chłopak zrobił na policzku :D zatuszuj żółtym korektorem.. po 4-5 dniach zejdzie sama :D:D

nie musisz się karać, bo już sam fakt wystąpienia publicznie z czymś takim można uznać za karę:) Uważam, że te malinki to straszny obciach, małolaty chyba po prostu lubią "znaczyć" swoje dziewczyny, coś na zasadzie "patrzcie jaki ze mnie kozak, moja dziewczyna ma malinkę". A dziewczyny jak te cielęta się na to godzą.

Gość malinowa kurwoooo
szpachla tapete naloz i bedzie git

Gość bippppp
Poza tym malinki szkodzą. Podobno są rakotwórcze.

dobra, dobra, czepiacie się tej malinki :D myślę, że większość z tych, którzy napisali nie miłą wypowiedź, nawet nie miała przyjemności doświadczyć jakiegokolwiek zbliżenia z chłopakiem/dziewczyną... takie pieszczoty są bardzo miłe, więc skończcie się czepiać dziewczyny :D

Ależ nikt nie przeczy, że są bardzo miłe, ale można to robic tak, aby nie było potem widac, uwierz:)

poza tym akurat malinki tworzą się przez przysysanie się do skóry niczym jakiś odkurzacz lub pijawka:) Pokuszę się o stwierdzenie, że własnie świadczy to o słabych umiejętnościach potencjalnego kochanka, ale co kto lubi:)

no faktycznie, z tym nie mogę się nie zgodzić :D ja, za małolatę miałam nieraz całą szyję w malinkach:O a później to skrępowanie przed matka, jak mi się przyglądała.. ahh, to były czasy :D:D

hm, pieszczoty składają się w wielu przyjemniejszych części, niż malinki :D ale między pocałunkami takie malinki to bardzo częsta sprawa :D:D

no tak, mogłam się spodziewać takich negatywnych odpowiedzi :( AaKate- przynajmniej Ty jesteś w porządku :D:D:D