Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy nie pije kawy

Co jest ważniejsze dla kobiet częstotliwość czy jakość.

Polecane posty

Gość Poludniowa
Czestosc uniesien nie musi swiadczyc o ich jakosci-najlepiej by i czesto i sie przykladal :D

Wedlug mnie wazne jest jedno i drugie.Zalezy tylko,czy czestotliwosc idzie w parze z jakoscia.Co to za sex chocby 3 razy dziennie jezeli jakosc nie jest zadowalajaca.

Memento, lipa, miałam kochanka, który w łóżku był wybitny, a wejść do niego chciało mu się raz na dwa tygodnie. Różni ludzie, różne potrzeby.

Jak jest w miarę dobrze to niech będzie często(czyt. dwa razy dziennie 😴), a jak jest tak, że na nogach ciężko ustać to mogę mieć kilka dni przerwy. Ze słabym seksem nie miałam do czynienia. :classic_cool:

No ok, niby wiadomo, ze jakość, ale... nawet najlepsza jakość raz na rok nie wystarczy ;P Ujmę to tak: jakość, z częstotliwością minimum taką, żeby dotrwać do następnego razu i fioła nie dostać. A co ponad to, to złoto :D

No co Ty..... ja mam juz sporo po 30-tce i staje jak ta lala czego dowodem moze byc moja zona na potwierdzenie moich slow :-) Moze jakis inny jestem

Gość ehe banakaa
przy slabej jakosci ... kobieta nie bedzie chciala wzrostu czestotliwosci ... a jesli juz to sex w tym przypadku bedzie zanikac. 🖐️

Gdyby przełożyć to na masturbację to chodzi o to żeby się zaspokoić i nie zawsze się chce doprowadzać do szaleństwa. Tak samo w seksie szybki ostry numerek żeby dojść bez rzadnych sztuk z kamasutry

Ciekawy.... ''rzadnych'' piszemy przez z z kropka na gorze. Po drugie nie trzeba znac kamasutry zeby dobrze sie zabawic i czesto.to wychodzi samo.Jak dobrze cos robisz to robisz czesciej i lubisz to robic czyz nie tak?

Gość Poludniowa
Logiczne jest to,ze co dobre czesciej jemy :D

Co Wy tak z tą ortografią, kiedy już powoli przeżytkiem się staje? Ostatnio urzędas mi wręczył pismo z "datą órodzenia"...

Gość on sromotny on
"Dekalogowata Memento, lipa, miałam kochanka, który w łóżku był wybitny, a wejść do niego chciało mu się raz na dwa tygodnie. Różni ludzie, różne potrzeby. " to, że tobie było dobrze, nie znaczy że jemu też..inaczej byłoby częściej niż raz na dwa tyg :P

Gość Poludniowa
Moze nie daje rady zbyt czesto:D

Gość Poludniowa
A Ty jak czesto?no i jak jakosciowo?;)

Było mu dobrze. On po prostu nie miał wielkich potrzeb. Był informatykiem. :P Był prócz tego wspaniałym człowiekiem.

Gość Poludniowa
Czyli informatycy nie sa wymagajacy ?;)