Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

jak schudnąć w 4 tygodnie

Polecane posty

Gość madziulka1e

za 4 tygodnie mam w rodzinie wesele wypadałoby fajnie wyglądać tylko jak to zrobić? jeśli dieta to co bym miała jeść? a jeśli tabletki na odchudzanie to jakie ?zależy mi na szybkim i trwałym straceniu kg

Gość jak chcesz robić
diety i żreć tabletki to nie będzie to ani trwałe ani szybkie :classic_cool: Więcej niż 1 kg na tydzień schudnąć się zdrowo nie da. CHyba że jest się 128 lg lochą :classic_cool:

Gość madziulka1e
to chociaż powiedz mi jakk schudnąć 1kg na tydzień

Zależy ile schudnąć, bo jak dużo kilogramów to: morderczy wysiłek każdego dnia na siłowni - po kilka godzin. Do tego sauna - co 2 dni. Minimum jedzenia - tak tylko aby nie zemdleć. Przez te 4 tygodnie jeść tylko rośliny - owoce, warzywa i zioła. Do tego napoje z coffeiną i L-Karnityną - najbardziej podstawowe przyspieszacze spalania tłuszczu. Znalazłam fajny wykaz różnych efektywnych diet: diety-odchudzajace.info.pl/najlepsze-diety-odchudzajace-od-a-do-z/

Gość Natala 37
Ja po ciąży stosowałam chyba większość z możliwych środków na odchudzanie i niestety nie przynosiły żadnych efektów a miałam do zrzucenia 12 kg Na tabletki African Mango skusiłam się po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i bardzo dobrze zrobiłam że zamówiłam je od producenta http://nplink.net/btkjP7vM gdyż naprawdę schudłam 7kg po miesiącu stosowania :) nie mogłam uwierzyć że w końcu coś działa na moją wagę :) Kapsułki stosuję w dalszym ciągu i czekam na kolejne efekty :)

Gość gość
dam tobie realną dietę oczyszczającą, która przy okazji daje efekt schudnięcia. Poszukaj w necie dietę z syropem klonowym, ja na tym zgubiłam 6 kg w krótkim czasie więc efekt będzie na bank tylko potem musisz madrze wprowadzać jedzenie aby ci nie wróciło. Ale na syropie klonowym+ cytryna, pieprz cayen i do tego woda masz efekt murowany + czyste jelita z całego syfu