Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona sukienka 87777

KTORE?? jak uwazacie ?????????? do oceny

Polecane posty

PORADZCIE. DO SATYNOWEJ przed kolano CZERWONEJ SUKIENKI, KTORE SANDAŁY? WIEM ZE DO CZERWIENI PASUJE TEZ ZLOTO, ALE SAMA NIE WIEM CZY NIE BEDZIE ZA BARDZO " jak choinka". 1- http://sexyshoes.home.pl/foty/dadasid/20110606/36/2.jpg 2- http://sexyshoes.home.pl/foty/dadasid/20110606/6/2.jpg 3- http://sexyshoes.home.pl/foty/dadasid/20110606/3/2.jpg jestem najbardziej za drugimi. ale zlote sa same w sobie bardzo ladne :) dziekuje za opinie z gory. pozdrawiam :)

Gość Informatyk Inrzynier
To bardzo ładne buty. Czy jesteś ekskluzywną prostytutką czy taką zwykłą?

Gość hgfdddgg
jak dla mnie wszystkie są oblesne, jak widze taki obcas to smiac mi sie chce, jak wy dziwy w czyms takim mozecie chodzic? u mnie max to 8 cm, nie rozumiem jak mozna byc takim masochista, przeciez w czyms takim chdozic sie nie da, a co dopiero np. podbiec do autobusu. glupie szmaty :D 🖐️

Gość ale to balowa sukienka
bo na co dzień nie nosi się złotych (ani srebrnych) butów....

Gość yioryjijgb
2, bdb wybor

Gość ale to balowa sukienka
a co do obcasów - kobieta, która nie potrafi chodzić na wysokim obcasie - to nie kobieta.....

Gość patrioszkaaa
okropnie tandetne i za wysokie, to aż dziwnie wygląda

oczywiscie, ja szukam czegos na wesele, pozniej bede miala na niskim obcasie na przebranie jak mi sie zmecza nogi, a tu od razu taki atak. nie wszyscy moga wydac 300 zl na buty wg was z "klasa" :o

Gość hgfdddgg
owszem umiem chodzic na obcasie takim do gora 8 cm, ale wyższe obcasy to juz dla mnie patologia jakas, i brzydko to wygląda, bardzo ordynarnie, i smiesznie jak taka dziwa idzie w czyms takim albo biegnie :D

nie kupuje ich na codzien , czy mozecie doradzic, a nie krytykowac wybor wysokosci obcasa w jakich chce isc na wesele ?:o

Gość dffd
tandetne buciory

Gość julkajulkakulka
Gdybym była prostytutką, też bym sobie takie kupiła

Gość hgfdddgg
ty masz chyba ostro nasrane we lbie, mozna kupic fajne buty na normalnym obcasie za 70 zl ;) nie rozumiem tej mody na takie patologicznie wrecz wysokie obcasy, ani to ladne ani to wygodne, ta dzisiejsza moda to juz przechodzi sama siebie, szczyt glupoty i debilizmu. no ale jak widac kurwiszony mogą sie pozabijac na takich butach, ale co tam, najwazniejsze ze jest MODNIE

Gość dffd
kazda kobieta umie chodzic ale nie akzda ma nasrane pod kopula by katowac tym czyms nogi, to kompletnie niepraktyczne i tandetne obuwie

dzieki za rady :o

Gość kfhjdoihoih
nr 2 ;)

Gość zapewne zapewne
laska ktora pisze te komentarze negatywne na temat tak sexi butow (i zapewne wiekszosc pochodzi od 1 osoby o innych nikach :P) jest gruba bertą z krzywymi nogami, ktorej takie szpilki by nie utrzymały :D ja tez nosze 12 cm i czuje sie w nich super. i to od gladiatorek po czółenka nude peep toe.

Gość SzybkieOdchudzanie776
drugie, ale zwroc uwage na jaka okazje takie wysokie buty. Ja np. ubralam 12 cm na slub brata i powiem ze to byl najwiekszy blad mojego zycia...

ja juz pare razy bylam na imprezach gdzie mialam wysokie szpilki i dawalam rade ;)