Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia19

Mój fact nie chce się już ze mną kochać tak często jak dotychczas...

Polecane posty

Gość Dziunia19

Od jakiegoś czasu mój facet strasznie sie zmienił. Kiedys miał ochote na seks kilka razy dziennie, robiliśmy to wszędzie jak tylko nadażyła się okazja... Na początku uważałam nawet, że jest ze mną tylko ze względu na seks. Ostatnio to sie zmieniło, nie kręci go to już tak jak kiedyś. żnudziłam mu się już? jesteśmy razem rok! Jak go do tego zachęcić spowrotem?

Gość facettttt
jeśli zbudowaliście swój związek na fizyczności a tak mi się zdaje to masz rację, już się tobą znudził, pewnie już ma nowy obiekt

Gość cddccd
czas na zmiane.... jestescie mlodzi tak jest ze chlopak che probowac.... po roku stalo sie to mu mechaniczne i takie same... to bywa nuzace wiec powoli zaczyna sie odsowac?

Gość Dziunia19
on jest starszy ode mnie o 16 lat... to facet po przejściach

Gość windykacja26
może chce czegoś więcej w seksie?

Gość Dziunia19
czego????? ma wszystko, łącznie z analem, siusianiem i jedzeniem kału, co mam mu jeszcze dać aby był zadowolony?

Gość ten jedyny 32
to może zaproś koleżankę do łóżka?

Gość Dziunia19
on zawsze twierdzi, że problemu nie ma i zmienia temat. po za tym głupio mi tak pytać czemu nie ma już na mnie ochoty...

Jest kilka opcji, może Cię zdradza i zaspokaja swoje potrzeby z koleżanka zapominając o Twoich, albo naprawdę mu się znudziłap, albo poprostu nie jest zainteresowany sexem skoro jest o tyle starszy od Ciebie i ma coraz mniejsze potrzeby a ile masz lat? A może chce czegoś nowego w łużku, jakieś dzikie miejsca itd.

Gość Dziunia19
ja mam 19 on 36. myslałam zeby go czymś zaskoczyc ... jakiś niezapomniany seks, ale jak? nawet nie mam ostatnio okazji

Gość Dziunia19
Moze jemu po prostu znudziła sie ta rutyna i jak zaskocze go czymś nowym to znowu wszystko wróci do normy

Gość sgytaaaaa
a moze znudziła mu się 19letnia dziewczynka i szuka kogoś poważnego, z kim można też porozmawiać :) albo wrócił do żony :)

Gość dfxgfhf
nie masz śmiałości spytać a masz śmiałość rozkładać przed nim nogi? niesamowite :D

Gość dfxgfhf
a wg mnie normalne jest, że na początku zakochani bzykają się kilka razy a później co dwa- trzy dni poza tym facet ma juz 36, może nie ma siły i możliwości KILKA RAZY DZIENNIE?

Gość dziunia19
ja go nie zmuszałam, sam chciał kilka razy... ma swoje lata ale sie trzyma! kocha mnie a ja jego