Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie Pytań Pytaniami

Pytania , niechaj odpowiada kto chce - lecz jeżeli się zdecydujesz, bądź szczery

Polecane posty

1. Ile masz lat? 2. Jakiej jesteś płci? 3. Jesteś z miasta czy wsi? 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru 7. Jakie jest twoje wykształcenie 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu 11. Ilu miałeś/aś partnerów? 12. Czy jesteś teraz w związku? 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu 18. Wymień jego 5 głównych zalet. dot wyglądu 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? 25. Masz dzieci? Ile? 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 27. Twój ulubiony film 28. Twoja ulubiona piosenka 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? 31. Ile ważysz? 32. Jaki jest Twój wzrost? 33. Jaką nosisz fryzurę? 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci? Pytania dla odważnych. Jak nie odpowiesz szczerze i na wszystkie, lepiej w ogóle nie odpowiadaj.

Gość dasertuytyea
spierda..aj

Gość lopae
moja kupa w twojej buzi 🖐️

Gość jack ill
dla odważnych i cierpliwych dużo tych pytań:)

Gość jajajajaxxxxxxxx
Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? lol :D

Przepraszam, miało być humanistyczny a nie zaoczny!

Gość to ja spróbuję...:D
1. Ile masz lat? 20 2. Jakiej jesteś płci? kobieta 3. Jesteś z miasta czy wsi? z miasta 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? tak, ale bez przesady 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru dobre cerce, wyrozumiałość, inteligencja, skromność i poczucie humoru 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru wybuchowa, niecierpliwa, krytyczna, wymagająca, zazdrosna 7. Jakie jest twoje wykształcenie średnie, obecnie w trakcie studiów 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? ścisły 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu ładne usta, zdrowa cera i włosy, ładne stopy, szczupła sylwetka, fajny duży biust. 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu krzywy nos, delikatna skóra podatna na siniaki, rozstępy, brak mięśni, taki sobie tyłek, brzydkie nogi 11. Ilu miałeś/aś partnerów? 1 12. Czy jesteś teraz w związku? tak 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? 5 lat 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? średnio 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru leniwy, mało kreatywny, tępy, bez ambicji, obojętny na wszystko 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru poczucie humoru, dobre serce, wytrzymałość psychiczno-fizyczna, jest uroczy, wierny 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu kłopoty z wagą a co za tym idzie wady z tego wynikają które bez sensu jest wymieniać (typu większe piersi itd). 18. Wymień jego 5 głównych zalet. dot wyglądu ładne oczy, ponętne usta, zgrabny nos, mięśnie i duża siła, cudny penis 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? ciemno brązowy, nie jest naturalny 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? elegancki 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? tak 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? chęć operacji plastycznej nosa 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? codziennie się myję, używam kremów i oliwek, antyperspirantów, codziennie myję włosy, używam różnorakich odżywek (do włosów, paznokci itd). Używam makijażu, farb do włosów, perfum 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? raczej bardzo przeciętny poziom, nawet dość niski jak przystało na studenta 25. Masz dzieci? Ile? nie 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 17 lat 27. Twój ulubiony film 28. Twoja ulubiona piosenka 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? lubię, mam 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? lubię, nie wiem jeszcze jaki, ale na pewno takie, które ich nie skrzywdzą, bez udziwnień 31. Ile ważysz? 53 32. Jaki jest Twój wzrost? 160 33. Jaką nosisz fryzurę? długie włosy, spięte w kucyk lub rozpuszczone, z przedziałkiem po boku 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? z drugą kobietą 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci? jak najbardziej

Gość i tak nie mam co robić :-)
1. Ile masz lat? tego nie powiem 2. Jakiej jesteś płci? kobieta 3. Jesteś z miasta czy wsi? z miasta 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? tak! 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru - szczera, pogodna, sympatyczna, uczciwa, punktualna 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru - leniwa, rozrzutna, czasami słomiany ogień, bałaganiara, łakoma 7. Jakie jest twoje wykształcenie- średnie 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? - nie rozumiem? dzienny i nie ścisły 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu - smukła, zgrabna, mam wdzięk, piękne oczy i piękne włosy 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu - nie uważam niczego za wadę 11. Ilu miałeś/aś partnerów? kilkunastu 12. Czy jesteś teraz w związku? tak 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? - kilkanaście lat 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? tak 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru nie chce mi się 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru nie chce mi się 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu nie c nie chce mi się 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? średni blond, taki mam naturalny, ale i tak farbuję na taki sam :-) 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? elegancki 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? częściowo 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? mam jedną, ale to tajemnica - więc nie powiem 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? oczywiście 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? raczej biedna :-) 25. Masz dzieci? Ile? nie 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 24 27. Twój ulubiony film 1900. Człowiek legenda 28. Twoja ulubiona piosenka nie mam 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? nie lubię, nie będą mieć imion 31. Ile ważysz? 50 32. Jaki jest Twój wzrost? 170 33. Jaką nosisz fryzurę? rozpuszczone, za ramiona 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? nie mam 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci? nigdy

jedno pominęłam - lubię zwierzęta, ale nie mam. Kiedyś miałam rybki

Gość hahah haha
nie no bo pękne :D ludzie po co bierzecie się do odpowiadania jak na połowę pytań wstydzicie się odpowiedzieć? jest napisane, że albo odpowiadasz na wszystkie szczerze albo się nie wypowiadaj. A ostatnia pani to mnie rozbawiła do łez. pochwaliła się wylącznie zaletami, odpwiedziała na pytania dotyczące wyglądu, a najciekawsze i najwstydliwsze (ktore nie daj boże te anonimową nic nikogo nie obchodzącą osobę) postawiły w złym świetle...

Gość widocznadlainnych
też spróbuję ;) 1.18 2. kobieta 3. miasto 4. nie 5. wyrozumiałość, inteligencja, poczucie humoru, szczera, pogodna 6. leniwa, rozrzutna, wymagająca, wybuchowa, spóźnialska 7. narazie jeszcze LO 8. - 9. ładne usta, duże oczy, duży biust, ładny uśmiech (podobno:)), zdrowe, ładne, długie włosy 10. brzydki nos, odstający tyłek, świecąca cera 11. jednego 12. nie 13. najdłuższy 1,5 roku 14. był atrakcyjny 15. kłótliwy, uparty, zbyt wysokie mniemanie o sobie, zawyżone ego, babiarz 16. czuły, uroczy, poczucie humoru, 17. chyba nie miał wad. 18. smukła sylwetka, ponętne usta, ładne oczy 19. ciemny brąz, prawie naturalny :) 20. to zależy, ale na codzień sportowy 21. tak 22. marzy mi się operacja nosa. 23. codzienna higiena, kremy, antyperspiranty, codziennie myję włosy, odżywki, lekki makijaż i perfumy 24. średnio na jeża 25. nie 26. 17 lat 27. hooligans 28. - 29. lubię, mam szynszylka 30. lubię dzieci, Julka i Maciuś 31. 57 kg 32. 169cm 33. długie włosy, najczęściej rozpuszczone, grzywka na bok 34. ostry seks, którego nigdy nie dostałam.. 35. myślę, że nie.

Bezwzględna szczerość w Internecie? Samobójstwo.:D 1. Ile masz lat? wiecznie 18 2. Jakiej jesteś płci? żeńskiej 3. Jesteś z miasta czy wsi? z miasta 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? zależy od dnia i nastroju 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru nie mnie oceniać; dla każdego sufit, dla innych podłoga 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru a to też nie mnie oceniać 7. Jakie jest twoje wykształcenie wyższe, ale nie mam poczucia, że to coś wniosło do mojego życia 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? :D 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu jak wyżej 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu jak wyżej 11. Ilu miałeś/aś partnerów? wbrew pozorom niewielu 12. Czy jesteś teraz w związku? tak 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? 9 lat 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? dla mnie tak 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru nie będę taka podła 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru opiekuńczy, prostolinijny, dobry, pracowity (choć akurat to jednocześnie jest jego wadą), wyrozumiały 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu aż pięć nie znajdę. ciut bym go odchudziła.:D 18. Wymień jego 5 głównych zalet. dot wyglądu wysoki, barczysty, ma piękne ręce, zgrabne nogi, jędrny tyłek i idealnego penisa:) 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? red. nie 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? do pracy - elegancki, prywatnie - sportowy lub elegancki 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? już nie :D 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? nie mam takiej. wszystko wypaplę :o 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? bez specjalnego zaangażowania. nie boję się wody i regularnie zmieniam bieliznę :classic_cool:, czasem nałożę maseczkę, czasem idę do fryzjera i kosmetyczki 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? taka sobie klasa robotnicza. nie głoduję, nie opływam w luksusy. 25. Masz dzieci? Ile? nie mam. dwojga nie mam.;) 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 19 lat 27. Twój ulubiony film niezmiennie "dzień świra" 28. Twoja ulubiona piosenka to się czasami zmienia 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? lubię i mam. to też już wiemy z poprzedniej ankiety. 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? lubię. nie wiem. wezmę pod uwagę opinię ojca potomstwa.;) 31. Ile ważysz? 61 kg 32. Jaki jest Twój wzrost? 163 cm 33. Jaką nosisz fryzurę? długie włosy aktualnie związane w kucyk 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? kilka. nie wszystkie trzeba spełniać. niektórych nawet lepiej nie.;) 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci? teoretycznie tak ufff... jak po spowiedzi.;)

Gość Ale z was gamonie
Po co to wszystko piszecie? Myślicie że kogoś obchodzi ile kto ma lat? :/

Nie do końca się zgadzam - choć częściowo tak - nie traktuję tej ankiety poważnie. Ale to, że nie napisałam o wadach wyglądu - to przecież wyjaśniłam. Nie uważam NICZEGO co dotyczy wyglądu za wadę.

Gość ejj bede szczera co mi tam
1. Ile masz lat? 20 2. Jakiej jesteś płci? kobieta 3. Jesteś z miasta czy wsi? miasto 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? tak 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru odważna, komunikatywna, szczera, energiczna, wesoła 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru niecierpliwa, gadatliwa, głośna, zbyt emocjonalna, ? 7. Jakie jest twoje wykształcenie pomaturalne 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? jeszcze nie studiuje 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu piękna pupa, miły uśmiech i zadbany uśmiech, długie, lśniące włosy, drobne dłonie, śliczne stopki ;) 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu kruche paznokcie, blizna na kolanie, za małe piersi 11. Ilu miałeś/aś partnerów? ale jakich? takie wszystkie zwiazki? nawet te krótkie wakacyjne? hm.. ok 7 12. Czy jesteś teraz w związku? nie 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? ok 2 lat 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? partner nie mam, ale ten z którym randkuje baaardzo:) 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru nie znam go jeszcze tak dobrze 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru wygadany, odważny, spontaniczny, uwodzicielski, dżentelmen 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu yy... wady? nie widzie ;) moze z lekka za stary jak dla mnie hehe 18. Wymień jego 5 głównych zalet. dot wyglądu wysoki, dobrze zbudowany, niebieskooki brunet, powalający uśmiech 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? naturalna szatynka 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? zalezy od okazji, wole prosta elegancje, na co dzien moze jednak bardziej luzno 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? tak 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? byłam na maxa zakochana jako nastolatka w jednym facecie, który totalnie mnie olewal.. zenujace sytuacje 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? kapiel, prysznic, kosmetyki itp 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? średnio 25. Masz dzieci? Ile? nie mam 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 18 lat 27. Twój ulubiony film The notebook, król lew 28. Twoja ulubiona piosenka jest ich sporo 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? kocham, mam 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? Lubie, Julia, Maja, Sebastian, Marek, Jakub.. któreś z tych;) 31. Ile ważysz? 54 32. Jaki jest Twój wzrost? 168 33. Jaką nosisz fryzurę? proste wlosy, dlugie 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? seks na masce auta nocą w lesie;) 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci raczej nie

Gość odpowiedzi :)
1. 26 2. kobieta 3. miasto 4.tak 5. zalety : poczucie humoru, inteligencja, stanowczosc, poczucie własnej wartosci. 6. wady: implusywnosc, upór, lenistwo 7.wyzsze ( 2kierunki) 8. Prosze o porawe i sprecyzowanie pytania:O 9. oczy, nogi, biust, cera, dłonie, włosy 10. taki sobie tylek, rozstępy, 11. 3 12. tak 13. 5 lat ( obecnie) 14.tak 15. zmiennosc, lenistwo, bałaganiarstwo 16. stanowczy, cierpliwy, spokojny, 17. za chude nogi 18. umięsnione rece, wzrost, twarz, włosy, zeby 19. ciemny brąz, tak 20. sportowa elegancja :) 21. jak najbardziej tak 22. nie powiem :O 23. normalnie.. 24. średnio 25. nie 26. 18 lat 27 . przeminęło z wiatrem , godziny 28. dont;change inxs 29 nie mam 30 nie lubie, nie planuje 31.57 32 170 33 długie własy, raz krecone lub prostowane, brak grzywki ( juz) 34 brak 35. próbowalam :)

1. Ile masz lat? 22 2. Jakiej jesteś płci? kobieta 3. Jesteś z miasta czy wsi? z malego miasteczka 4. Uważasz się za osobę atrakcyjną? tak 5. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. charakteru uczciwa, mila, sympatyczna, szczera, wierna 6. Wymień 5 swoich głównych wad dot,. charakteru niezdecydowana, niecierpliwa, czasem wredna, pamietliwa, zapominalska 7. Jakie jest twoje wykształcenie srednie 8. Studiujesz kierunek ścisły czy zaoczny? nie studiuje 9. Wymień 5 swoich głównych zalet dot. wyglądu nogi, oczy, usta, piersi, tylek 10. Wymień 5 swoich głównych wad dot. wyglądu nos i to wszystko 11. Ilu miałeś/aś partnerów? duzo.. nie wiem nie zlicze :P 12. Czy jesteś teraz w związku? tak 13. Jak długo? I jaki był Twój najdłuższy związek? obecny, ponad 2 lata 14. Czy Twój partner jest atrakcyjny? dla mnie jest 15. Wymień jego 5 głównych wad dot. charakteru hmm.. z tym bedzie ciezko :P 16. Wymień jego 5 głownych zalet dot. charakteru opiekunczy, uczciwy, wierny, inteligentny, oczytany 17. Wymień jego 5 głównych wad dot. wyglądu dla mnie nie ma wad 18. Wymień jego 5 głównych zalet. dot wyglądu piekne zielone oczy, krecone ciemne wlosy, zajebiste usta, biale zeby, miekki brzuszek :D moja podusia :D 19. Jaki masz kolor włosów? Czy jest naturalny? jasny blond, tak jest 20. Czy twój styl ubioru to elegancki, sportowy czy też tandetny/pseudo seksowny? raczej elegancki, choc sportowy tez 21. Czy golisz się w miejscach intymnych? tak 22. Twoja największa wstydliwa tajemnica? nie mam takiej 23. Jak dbasz o swoją higienę i wygląd zewnętrzny? jak najlepiej 24. Czy jesteś bogaty, biedny czy średnio na jeża? srednio na jeza 25. Masz dzieci? Ile? nie mam 26. W jakim wieku uprawiałeś pierwszy seks? 18 27. Twój ulubiony film Duchy Goi 28. Twoja ulubiona piosenka you are not alone 29. Lubisz zwierzęta? Masz jakieś? kocham, mam 2 psy, w polsce jednego i mnostwo swoich podworkowych pupili 30. Lubisz dzieci? Jakie mają lub będą mieć imiona? kocham dzieci, imiona : Tiago i Melissa ewentualnie Martins i Melanie 31. Ile ważysz? 55 ( schudlam 1 kg :D ) 32. Jaki jest Twój wzrost? 168 33. Jaką nosisz fryzurę? prosta 34. Twoja niespełniona fantazja seksualna? brak 35. Czy mógłbyś spróbować seksu z osobnikiem tej samej płci? kiedys powiedzialabym ze tak ;)