Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelny_piwosz

Czym zaskoczyć dziewczynę?

Polecane posty

Gość naczelny_piwosz

Jest ona dość spokojną osobą, chce byc traktowana jak dama. Narzeka na mnie, że nie robię nic spontanicznego, że niczym ją nie zaskakuję. Ostatnio zaczęłem ją całować po policzku i sziy i bardzo jej się podobało, napisałem także dla niej wiersz. Chciałbym ją jeszcze czymś zaskoczyć. Co jej kupić? Gdzie ją zabrać? Kwiaty odpadają, kupuje jej je bardzo często. Mam 18 lat a ona 17.

Gość trtttrtrt
nudzi sie z toba, widocznie cie nie kocha. jak dziewczyna kocha to facet nic nie musi robic szczegolnego :)

Gość naczelny_piwosz
Spotykam się z nia dopiero od miesiąca, więc jak może mnie kochać? Lubimy się bardzo i tyle. Jak ją zaskoczyć?

Gość Moja odpowiedź brzmi.....
Tos sobie księżniczkę znalaz, nie rób nic. A co ona takiego robi zeby ciebie zaskoczyć, stara sie wogole? Śmiem wątpić

Gość naczelny_piwosz
Może i nie stara sie za często, ale i tak ma wiele zalet. W zasadzie to jesteśmy w fazie bawienia sie w kotka i myszkę: za za nią latam, zdobywam ją. Ona też mnie czasem zaprasza, zrobi coś miłego ale to ja chcę ją jakoś zaskoczyć, brak u mnie spontaniczności, sam to u siebie widzę. Pomożecie?

Gość naczelny_piwosz
Hej, może ktoś mi pomóc?

Gość trtttrtrt
po co drugi raz zalozyles ten sam temat?