Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosinka

TO CIĄZA CZY CO INNEGO>

Polecane posty

Gość kokosinka

heej dziewczyny, mam problem, kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie(poczatek maja), po czym ok 25 dostałam okres-normalny - obfity, ale od jakiegos czasu boli mnie dziwnie brzuch,jest wzdety, nie mam innych objawow, zadnych mdlosci itp tylko od niedawna strasznie boli mnie prawa strona podbrzusza, chyba jajnik. Piersi mam normalne. Aaa i robilam kilka dni temu test, ktory wyszedl negatywny. Okres powinnam dostac za jakis tydzien, czy to mozliwe,ze mimo tego, ze mialam okres i test wyszedł negatywny moge byc w ciazy??? Co byscie zrobily w mojej sytuacji? Robic kolejny test?

Gość kokosinka
aaa i sorry, chcialam jeszcze dodac, ze miałam od okresu różnego rodzaju śluz, od przezroczystego rozciagliwego z mala domieszka krwi , po biały lepki, suchosc itp teraz jest bialy, nie wiem co oznacza

Gość %%%%%%%%%%%%%%%%%
poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki i wtedy testowac albo ,jesli jestes niecierpliwa zrobic hcg beta

szczerze to mi to nie wyglada na ciaze tylko na wyrostek. i na twoim miejscu poszla bym do lekarza rodzinnego

Idź do ginekologa... może coś Ci jest że Cię tak jajnik boli, tego nie lekceważ :) Teścik w dzień spodziewanej miesiączki zrób :) Ten śluz rozciagliwy to prawdopodobnie owulacja ;p