Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sa fakty

kobieta powyzej 180cm wzrostu to nie kobieta, ale

Polecane posty

Gość Marineea
Ja jestem kobietą, mam 187cm wzrostu i nie mam z tym problemu. Pracuję jako sekretarka, a w wolnych chwilach pozuję do zdjęć dla różnych firm albo gazet. Wszystkie kobiety są piękne i każda ma swoje atuty. Atutem wysokich kobiet są chociażby niewyobrażalnie długie nogi oraz to, że zawsze wyróżniają się z tłumu :) Według mojej skromnej opinii, idealny wzrost dla kobiety to 175cm , ale takie 180 też fajnie wyglądają :) Za to mężczyzna przy moim wzroście zaczyna się od 190 ^^ Mój obecny chłopak ma 203cm <3 Pozdrawiam wszystkie kobietki! (wyższe i niższe)

Gość gfgbngb
leczysz kompleksy czy co? jakiś żyrandol dał ci kosza ze teraz się mscisz? ja nie lubie niskich facetów ale nie zakładam o nich tematów i nie wylewam swoich żali :O

Gość gfgbngb
jesteś doprawdy idiotą pisząc że "takie są fakty", to twoje zdanie i naprawdę nikogo twoje zdanie nie obchodzi, mów do lustra albo do kota jak go masz który i tak by cię olał, dla ciebie to babochłopy a dla innych mezczyzn to kwintesencja piękna... zapamiętaj sobie słynne powiedzenie Piłsudskiego "racja jest jak dupa, każdy ma swoją", naprawdę jak chcesz wylewać swoje g***o warte racje przed kimś to załóż sobie kółeczko wzajemnej adoracji ze swoimi kolegami