pancia101 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 od blisko 10 lat biore tabletki antyknocepcyjne.od jakichs siedmiu sa to Diane-35,ostatnio zupelnie opuscila mnie ochota na seks,sporo tez przytylam,zastanawiam sie czy odstawienie na jakis czas tabletek przyniosloby jakies pozytywne skutki? jakie wy macie doswiadczenia zwiazane z odstawieniem tabletek? odczulyscie jakies zmiany w waszym organizmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgddh Napisano Czerwiec 19, 2011 ja brałam 5 lat, odstawiłam niedawno bo z jakis 2 tyg temu. Też sporo przytyłam i zero checi na sex. Mam nadzieję,że mi się polepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pancia101 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 musze sie do jutra zdecydowac,bo jutro musze wziac tabletke,jesli chce kontynuowac... nie wiem co robic,bo strasznie boje sie ciazy,poza tym cierpie na uporczywy tradzik i boje sie,ze mi sie gwaltownie objawy zaostrza po odstawieniu. ciezka sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dziewczyno bierzesz tabletki 10 lat i wachasz sie czy je odstawic bo ci sie tradzik pojawi? a nie boisz sie przypadkiem ze kiedys okaze sie ze nie bedziesz mogla miec dzieci? Uwierz, wbrew temu co twierdza producenci, takie tabletki NIE SA obojetne dla zdrowia kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pancia101 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 ale ja wcale nie chce miec dzieci.nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Czerwiec 20, 2011 10 lat? Wow. Ja mam podobny dylemat po 2 latach, bo wydaje mi się, że to bardzo długo. Myślę, że nie da się uniknąć przykrych objawów przy odstawieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość r4t5yu76[= Napisano Czerwiec 20, 2011 ja odstawilam na 3 mce ze wzgledu na zerowe libido- ale cholera nic sie nie poprawilo przez ten czas :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zastanówcie sie po co wy Napisano Czerwiec 20, 2011 bierzecie te tabletki skoro wasze libido jest ZEROWE czy warto co miesiąc płacić tak naprawdę za WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Czerwiec 20, 2011 Ja akurat nie mam problemów z libido. Ale czuję się ostatnio ciągle zmęczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach