Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyszunia157

Biegunka w ciąży

Polecane posty

Hej. Jestem w 21tc i W czwartek zaczęła się u mnie biegunka od piątku boli mnie brzuch a teraz chcę mi się wymiotować a zjadłam marchewkę z ryżem. I chodzę do toalety w ciągu dnia nawet 15 razy. Piję smektę ale nawet chyba się nie wchłania. Nie wiem co robić. A do tego mam ciążę zagrożoną (łożysko przodujące) i muszę cały czas leżeć). U lekarza byłam w piątek ale z tego wszystkiego zapomniałam mu powiedzieć o biegunce. Nie mam pojęcia co robić bo jest niedziela.

Gość ja mialam biegunkę
przewlekłą w ciąży trwała ponad 2 miesiące. Na początku przyjmowali mnie na izbę wykonywali badania z których wynikało ze jestem odwodniona, nawadniali i odsyłali do domu. W końcu położyli mnie na patologii i próbowali doszukać się przyczyny. Nie znaleźli jej ale odkryli że jest krwawienie z układu pokarmowego, niestety ŻADEN szpital nie chciał się zgodzić na leczenie ciężarnej z takimi objawami więc tylko monitorowali dziecko. Dziecko urodziło się zdrowe, a moja biegunka minęła. Polecam udać się na izbę przyjęć powiedzieć jaka jest sytuacja niech ci wykonają badania moczu i sprawdzą czy się nie odwodniłaś.