Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 25 latka ///

Przesypiam życie

Polecane posty

Mam 25 lat, i zero życia towarzyskiego. Nie wiem byc moze wynika to z mojej osobowości, zawsze byłam trochę z boku, nigdy nie miałam wielu znajomych. Nie często wychodzę ale zdarza się tak z koleżanką na piwo. Problem w tym iż czuję że jakoś to wszystko mnie omija. Siostra ma 19 lat, i praktycznie co chwilę gdzieś wychodzi, to na karaoke to urodziny, to gdzieś do kina. A ja tyle lat starsza i czuję się jak szara mysz. Nie wiem czy to wina tego że nie mam z kim wyjsc czy po prostu tej mojej introwertycznej osobowości. Pomimo iż jestem od niej starsza czuję się jakby było odwrotnie. Nie wiem jak to zmienic.

Nik nic nie poradzi? :(

Gość oj diridiri
a jak lubisz spędzać wolny czas?

Gość 23 goda 31 zębów + 4 osemki
a gruba jesteś? albo brzydka? może psychologa odwiedź?

Ja mam bardzo podobnie, niestety. Tez nie jestem osoba towarzyska do tego olałam studia i siedzę w dołku. Masakra.. A co do przyjaciół, tez nigdy wiele ich nie miałam. Weekendy tez cale w domu przed tv przesiedzę : /

Gość tyrttyty
ja mam 26 i tez nigdy nie mialam zycia towarzyskiego. jakies wyjscia gdzies z kolegą to raz na ruski rok ;) nigdy mi tego nie brakowalo, wole poczytac ksiazke niz gadac o bzdurach z ludźmi. mam chlopaka fajnego i to mi wystarczy, on tez nie ma znajomych.

Gość tez to lubilem:P
jest ..nie ! brzydka nie jest gruba tak:P ano! ico z tego!? cudnie bylo, dziiekuje za uwage. dobraniponoc! nioc!noc!

Gość rozsądna i romantyczna
też kończę w tym roku 25 lat i w sumie mam podobnie z tym, że mam pracę i studia i już przez to mało czasu wolnego, ale i tak marnie go wykorzystuję

Zaraz jakies przypuszczenia że gruba i brzydka, wręcz przeciwnie, a co ładni nie mogą miec takich problemów?

Gość jakbyś była ładna
to byś problemów nie miała :D