Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaKRK

jestem gruuuuba:( czuje sie jak wieprz

Polecane posty

Wstawać spiochy! :D bellabella dietujesz dalej? a reszta dziewczyn? Co kochane z Wami :)? niestety teraz muszę wyjść i będę tak o 15 :)

Pulpecik, ale Cię wzięło hehe ;) zrób sobie jeszcze test i do dzieła :) mam kilka fajnych stronek z przepisami, zeby codziennie nie jeść samych jogurtów na zmianę z serkiem wiejskim ;) veq ja wcale nie mam zamiaru schudnąć wiele kilogramów w krótkim czasie. Mam świadomość, że to potrwa bardzo długo. A jojo pojawia się, jesli wracamy do dawnego jedzenia i dawnych ilości. Prawie miesiąc myślałam o tej diecie (która tak naprawdę się nie kończy i trwa do końca życia - nie chce mi się rozpisywac o założeniach Dukana) i dzięki temu mam zupełnie inne nastawienie. Do tego zestaw kosmetyków ujędrniających, żeby własnie nic mi nie wisiało i ćwiczenia :) Myślę, że nie jest źle.

Tylko dziewczyny uważajcie z tym białkiem, jeśli jecie je samo. Pijcie wtedy bardzo, ale to BARDZO dużo wody, bo białko zakwasza organizm a to szkodzi nerkom. Ja dziś na śniadanie zjadłam grahamkę z liściem załaty i 2. łyżeczkami serka wiejskiego. :) Do tego zielona herbata jak zwykle. Chcę iść na rower, ale ciągle wieje bardzo silny wiatr. Mam nadzieję, że nie zdmuchnie mnie z powierzchni ziemi. :P

Witajcie kochane :) no ja dzis cały dzień poza domem... zjadłam rano pół bułki z szynką, a przed chwilą serek wiejski, z pomidorami ze słoika i do tego bułeczka z dynią, nawet nie mam dzis czasu nic sensownego ugotowac :( na kolacje zrobię sobie warzywa na patelnię, bo w nocy czuję głód i muszę się czymś zapchac :P właśnie popijam sobie coca cole zero i czuje sie jakbym nie byla na diecie. Bellabella wydaje mi się że będąc na dukanie, możesz pic cocacole zero :) no więc tak w 250ml zawiera 0,5kcal, cukry 0%, tłuszcz 0%, kwasy tłuszczowe nasycone 0% , sód 1%. Szkoda że czekolada albo chipsy nie mają takiego składu. Ja uwielbiam białko, głównie jajka i serek wiejski :), jedyne co jest białkowe i omijam to mleko, wypic wypije ale nie przepadam za nim Co do wody to nawet jak nie jestem na diecie to pije duzo, coś około 3l .

Pulpecik cole zero piłam przed dieta i cieszę się, że teraz nie muszę rezygnować z tego uzależnienia ;)

a ja dużo coli nie piłam, dziś naszło mnie na coś słodkiego i nie wiedziałam co ze sobą zrobic... kupiłam colę i pomogło :)

a ja kupiłam sobie aromat waniliowy - taki jak do ciast - i na kolację będę miala pyszny jogurt waniliowy :D

też fajny pomysł, mam różne aromaty do ciast w domu wiec przetestuje. Jak dzis byłam w tesco to szukałam wagi łazienkowej. Cena najtańszej to 80zł!!! a jedna kosztowała kodładnie 199zł... więc podziękowałam, pozostaje mi allegro

swoją wagę dostałam w zeszłym roku na urodziny, więc na szczęście nie muszę kupować :) Ostatnio wyniosłam ją do taty (bo chciał sprawdzić ile waży) i tam już została. Na dodatek do soboty tata wyjechał, więc nie mam możliwości sprawdzić, czy chudnę :( a już tak bardzo mnie to korci hihi Pulpecik, moglaś od razu zważyć się w tesco hehe kiedyś tak robiłam jak nie miałam wagi ;)

Darmowe ważenie. :D Cola jest niezdrowa i lepiej w ogóle jej nie pić. Ja już nawet nie pamiętam jej smaku. :P Ostatni raz chybą ją piłam jakieś 4 lata temu. Skusiłam się dzisiaj na czekoladę gorzką 90%. :/ Niedobrze. Ale zmieściłam się w 1200 kcal, więc na pierwszy dzień chyba nie jest źle. ;) Ile jecie mniej więcej kcal dziennie ?

Nie wiem ile zjadam kcal. W mojej diecie im wiecej się je (protein oczywiście) tym lepiej, więc jakoś nie licze tego ;)

W sumie mogłam się zważyc w tesco, ale głupio mi było :) co najśmieszniejsze znalazłam na allegro wagi łazienkowe za 20 zł :P więc zamówię sobie. Też jestem ciekawa czy coś mi zleciało. Ehhh puki nie zainwestuję w wagę to się nie dowiem. Lepiej jak wypije taką colę niż jak zjem pakę chipsów :D wiem że niezdrowa, ale z dwojga złego lepiej w tę stronę. Jem coś około 1200kcal, czasem 1500 :) zobaczymy czy jakieś efekty będą

Już mam przygotowane jedzonko na jutro do pracy, więc myśle, że czwarty dzień minie mi równie gładko ja poprzednie :) W nagrodę zrobie sobie lody dukanowe :) a co! tez mi się coś nalezy ;) hihi

Ja aktualnie objadam się warzywami na patelnię :) polałam je kilkoma kroplami oliwy z oliwek :) moge jesc do woli.

bellabella nie wiem narazie musze sie zdecydowac :) ale nawet jak nie przejde na dukana to i tak bede tu pisała :)

Cześć dziewczeta :) dzisiaj czuję swoje mięśnie :D a to znaczy, ze dobrze ćwiczę... Zauważylam dzisiaj, że pasek w spodniach zapinam już dziurkę dalej :D ale spokojnie, spokojnie, szału nie ma ;) poczekam z nim do soboty hihi

Gość czupuczupuczupurek
dziewczyny, absolutnie nie przedłużajcie uderzeniówki do 10 dni. Więcej będzie z tego szkody niż pożytku. Max 5 dni. Jako przyprawę można czosnek, koperek, szczypiorek, używałam też cebuli. Tak po pół łyżeczki dziennie. Na dieta.pl jest mnóstwo wątków, poczytajcie, poznajcie się na dobre z tą dietą zanim na nią przejdziecie. Osobiście polecam: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/pamietnik-odchudzania/1829-droga-do-celu.html to była moja biblia niemal. Poznajcie, później stosujcie, by nie popełnić błędów i nie zaszkodzić swemu zdrowiu. Bo później jedna idiotka z drugą będą krzyczeć jaka to zła dieta i do iluż tam ona raków prowadzi (tylko wczoraj były tu ze dwie) Na Dukanie schudłam 30 kg, od czasu utrwalenia minęło 3 lata. Jem praktycznie wszystko, z UMIAREM. Unikam tylko cukru i słodyczy. Żyję, mam sie dobrze i nie mam raka;)) Dukan to dobra dieta, gdy ją stosujez zgodnie z zasadami:)

witajcie :) niedawno zwlekłam się z łóżka, narazie tylko kawkę piję, rozmrażają mi sie warzywa na patelnie.Bellabella to dobrze że czujesz swoje mięśnie, ja dzis pofolgowałam z bieganiem rano, ale tragedii nie ma, tak samo jak jeden dzien biegania raz na jakis czas nic nie da, tak samo jeden dzien przerwy w bieganiu tagedii nie czyni.

w tesco znalazłam warzywa na patelnię, ich firmowe, jest tam 750g, kosztuje dokładnie 3.99 i niczym nie różnią się od hortexu, pyszne są, polecam

Gość jakroślina
kochana ja z chęcią oddałabym Ci brak swojego apetytu za Twój. Żeby tylko życie było takie proste jak wyobraźnia ehh... :(

Z chęcią mogłabym Ci oddac pare kg :) gdyby tylko można bylo tak zrobic. Moja kolezanka ma problem z przytyciem, 153cm 42kg... a ja się odchudzam.

Gość hyikolh
moge sie dolaczyć? :P tylko jestem wyzsza i cieższa :d

Witajcie dziewczynki ja mam dzień dzis jedzenia :( zjadłam ze 2500kcal.. załamka, jutro wracam do dietki juz przepisowo wszystko