Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonnnnnnnnaa

Dzisiaj usłyszałam, że mój ojciec zdradził mamę. Jestem roztrzęsiona,

Polecane posty

Gość wkurzonnnnnnnnaa

Dzisiaj usłyszałam, że ponoć ktoś przyłapał mojego ojca na zdradzie (to było na imprezie kolegi ojca) i ponoć tam jakaś baba za kasę poszła z moim ojcem! Kolega z imprezy doniósł o tym mojej mamie. Ojciec się nie przyznaje, tylko ironicznie mówi, że tak, że na środku pokoju. A mną to tak wstrząsnęło, że ja nie mogę :( Nie wiem co robić, wierzyć ojcu czy nie?

Gość ghdffgfggf
i od razu na forum takie rewelacje tak? a ile rodzice maja lat?

Gość wkurzonnnnnnnnaa
Szukam pomocy, kogoś kto doradzi. Nie spytam się przecież nikogo w realu o takie rzeczy, bo mieszkam w małej miejscowości, boję się, że to się rozniesie. Rodzice mają po 45 lat

Gość nie wierz ja bylam kochanka
zonatego faceta kiedys odezwala sie do mnie jego corka i pytala czy to prawda bo jej mama sie czegos domysla ale ojciec zaprzecza potwierdzilam podalam takie informacje o tym czlowieku i tej rodzinie ze nie bylo watpliwosci ze dobrze tego pana znam ale on sie ciagle wypieral twierdzil ze ne wie kim jestem i jeszcze do mnie dzownil z pretensjami ze dlaczego ja nie klamie jego rodzinie

jakbys miala watpliwosci dobrze napisalam ze mial pretensje bo on uwazal ze powinnam klamac jak jego corka pyta

Gość ghdffgfggf
no to faktycznie kur.wo masz się czym chwalic. no czasem facetom odbija wlasnie w tym wieku

Gość ghdffgfggf
a ty ile masz lat autorku watku?

Gość wkurzonnnnnnnnaa
Ja mam 16 lat i dlatego jestem taka wnerwiona :( Przecież to jest okropne, jak się dowiedzą o tym ludzie to będzie masakra, a i tak już chodzą plotki :(

i facet nie po to zdradza zone zeby sie potem do tego przyznawac

Gość ghdffgfggf
no mloda jestes, co innego jakbys juz byla dorosla, to latwiej by bylo sie pogodzic. neistety takie są czasy, sporo zdrad i bedzie coraz wiecej, za duzo sexu w mediach

Gość ghdffgfggf
i sporo na swiecie kurwiszonow, ktore nie maja do niczego szacunku. tak jak ta co sie tu wypowiada.

Gość wkurzonnnnnnnnaa
Chciałam nawet wierzyć ojcu, ale po ty co tutaj przeczytałam....

Gość ghdffgfggf
dobrze ze moi rodzice nie imprezują, czlowiek po alkoholu glupieje, ty tez nie pij piwa ani nic, bo potem mozesz zrobic cos glupiego, hamulce puszczają po prostu

Gość anya rjybyk
kurwa to kurwa:D chodzacy hiv do ruchania, nic wiecej, zero ktore da sie nawet psu wydymac jak ktos jej zaplaci. a stary kundel co ma byc wierny zonie to co innego. to gorsza kurwa niz ten damski aids co sie pcha za kase byle gownu do wyra. wiec damskiego aidsa sie nie czepiajcie tylko starego kurwiarza. damska kila nikomu nie slubowala wiernosci a ten skurwiel tak. wiec zostawcie w spokoju "nie wierz ja bylam kochanka", niech sobie ta kiła zdycha w pokoju. to stary kurwiarz jest winny wiec na niego jedzcie

Gość anya rjybyk
ale jakby mnie zdradzil to stracil by kutasa i zeby a jego kiła z ktora sie rypal stracilaby cala szczene, nie tylko zeby :)

Gość A K I M A
Powinnaś dobrze sprawdzić czy ,to jest prawda. Może sobie ktoś tę zdradę wymyślił.

Gość simian raticus - seksuolog
Mamy nadzieję, że twój stary se dobrze por00chał . . .