Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś beznadzieja :(((

jestem cholernie, smutna, niepozbierana i nic nie jest tak jak ma byc

Polecane posty

nic sie nie uklada i to juz od dluzeszgo czasu. jesli chodzi o przyjaciol to mam dwie kumpele. sprawiaja mi wiele przykrosci, traktuja jak gorsza od siebie i po prostu maja mnie gdzies. w klasie wiekszoscv ludzi sie ze mnie smieje, a ja sie tak staram byc mila, dobra kolezanka i w ogole :((. jestem brzydka! nic w kazdym razie specjalnego, twarz od biedy jeszcze ujdzie, sylwetka jakos daje rade, chociaz daleko mi do tego, jak chcialabym wygladac, ale biustu nie mam w ogole ;[. rodzice mnie nie rozumieja, tylko caly dzien od rana do wieczora puszczaja te swoje piosenki od ktorych mnie juz glowa boli, bo oni puszczaja disco polo ;///. a tata pije za duzo piwa i mnie tym wkurza. za dwa tygodnie jade z tymi kumpelami na oboz. jestem niesmiala i nie wiem jak to bedzie :(((. pewnie bezsensu a jak wroce, bede musiala udawac, ze bylo fajnie ;[[. jest okropnie, nie umiem ogarnac i sie pozbierac, nie stac mnie na sile i odwage, tylko narzekac potrafie i wszystkich straszyc grymasem na twarzy ;//. nikt mnie nie lubi. chlopcom sie nie podobam ani troche i co ja mam z tym wszystkim zrobic??

mam czternascie

Całe życie przed tobą :) zobaczysz jeszcze sie ładnie zaookrąglisz, rośniesz do 18 roku życia. Na chamstwo nie ma recepty, ludzie źle odbierają ludzi miłych, życzliwych. Sam nie wiem dlaczego. Jesteś w gimnazjum, taki obyczaj. Musisz sie zaopatrzyć w cierpliwość. Olej nieprzychylne opinie. Na chłopaków przyjdzie czas :) zresztą w tym wieku to nie chłopcy nawet a idioci, szkoda zachodu nawet. Zobaczysz sama, wszystko sie ułoży z czasem :)

no tak, ja juz jestem caly rok cierpliwa. pierwsza gimnazjum u mnie rowna sie pasmo niepowodzen. nic mi nie wyszlo.

Kochana, na pewno coś wyszło, ale ty widzisz same minusy. Gimnazjum minie, już tuż tuż koniec. Kolezanki też traktuj jako koleżnki/znajome. Zadajesz sie z nimi żeby sie nie nudzić. Przyjmij taką zasadę, nie potrafią docenić Ciebie to ty nie szukaj w nich przyjaźni.

Gość el ninka
jestem roz...:(, ale po tym wszystkim nie można być normalnym:(( wszystko mi obojętne, jest mi źle