Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgdgsdg

Ulubione perfumy kobiet

Polecane posty

Gość gdsgdgsdg

Zakładałam podobny temat, ale mówiłyśmy tylko ich nazwy. Teraz proszę Was o nazwy + krótkie wyjaśnienie dlaczego pasuje właśnie do Was albo do kogo by nie pasował (blondynki, młodej kobiety), np. Passenger - podoba mi się, bo jest lekki, nienarzucający się, odprężający; pasuje do delikatnej kobiety; Dune - ciepły zapach, nie pasowałby raczej do kobiety poniżej 30stki; Panowie mogą wymieniać swoje typy, ale perfum dla kobiet, np. Waszych ukochanych :)

Opium - ma mocny, duszący wręcz zapach, a ja takie uwielbiam. Pure Poison - po prostu ładnie pachnie. W miarę intensywny zapach jeżeli się przesadzi ;)

Gość osobiście czytałam
klasyczny Eternity , aldehydowy , miejski ...żadnej słodkości dość intensywny zdecydowany

Gość Mała blondyneczka z Różową
Heat beyonce- cudownie słodki, czuję się w nim seksownie

Gość klopoliopj
z biedronki sa fajne perfumy polecam

Gość 23 goda 31 zębów + 4 osemki
prada infusion d'iris- świenty na wiosnę, zapach prania :D envy me- seksowny, ale teraz tyle lasek się nim pryska, że już mi przechodzi fascynacja nim. live lux j.lo- taki świeży, kwiatowy, na lato. przyjemny. dla mlodych dziewczyn.

Gość 23 goda 31 zębów + 4 osemki
Heat beyonce- smród, nienawidzę jego zapachu, moim zdaniem śmierdzi. z seksownoscia nie ma nic wspólnego :o zgniły ulepek :o

Gość gdsgdgsdg
dziękuję :) jeśli leży to w Waszej mocy, polećcie coś dla 23latki, drobnej niepozornej blondyneczki. póki co najbardziej podoba mi się Passenger, ale wydaje mi się, że on jest taki przeciętny...

HUGO BOSS WOMAN-woda toaletowa świeży, lekki, owocowo-hmmm nie wiem jaki dla mnie super używam od wielu lat

też polecam te z biedronki, jak koleżanka nade mną :) letnie, świeże. Dla energicznej osoby.

Gość balellenka
Perfuma, która się charakteryzuje to Armaniego Diamonds, używam również ale to od czasu do czasu Noa Perle i Hugo Boss

Gość gdsgdgsdg
Dzisiaj próbowałam NOA (tego klasycznego, w beżowym pudełeczku) w perfumerii, ale jego zapach był jakiś taki kłujący :] Skojarzył mi się z przypalonym plastikiem...